Kawan-kawan kakcik

Rabu, 14 Januari 2015

Roti canai pasca banjir...

Lokasi :  Berhampiran stesyen bas Temerloh

Tarikh : 9/1/2015

Harga : Tak ingat

Rasa :  Bolehlah untuk mengalas perut yang lapar...


14 ulasan:

  1. adoiii...dah lama saya tak makan roti canai...rindunya...

    BalasPadam
  2. Saya suka makan roti canai dengan kuah dhal je.. kalau campur dengan sambal, saya cuma makan roti je..

    BalasPadam
  3. Amboi, Kakcik! Terkejut saya masuk blog akak hari ni. Sebesar-besar gambar ni. Jealous saya yang low profile katanya. Hihihi....

    Rumah saya kalau beli roti canai mahu seorang dua keping kecuali si Adik Cute. Satu keping tu pun Adik boleh habiskan sambil cicah dal kegemarannya sambil membebel-bebel :)

    BalasPadam
  4. Kakcik kalau saya, roti canai banjir yang dibanjirkan kuah keatas roti..hehehe sedapp

    BalasPadam
  5. lamanya tak makan roti canai, macam best jerk....:)

    BalasPadam
  6. kenapa kuah dal nya....macam air banjir? hahahha

    BalasPadam
  7. Bila dah terpaksa, sedap dan harga belakang kira, yang penting kenyang....

    BalasPadam
  8. Sejak bertukar ofis ni, dah jarang pekena sarapan roti canai. Sesekali pekena roti canai dan teh tarik, memang menggumbirakan hati.

    BalasPadam
  9. nama lagi pasca banjir kan kakcik, ala kadar jelah kan..situasi baru pulih lah katakan :)

    BalasPadam
  10. Kakcik Nur, tengok gambar roti canai, terus teringat roti canai beku di dalam peti sejuk. Ada jual di sini. Nampaknya itulah makan tengahari ni.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.