Kawan-kawan kakcik

Selasa, 9 Disember 2014

Hilang ilham untuk memasak? Kunjungilah let'smasak.com...

...ada pelbagai resepi di sini.  Hendak yang mudah, yang ringkas dan yang sedap?

Anda juga boleh mendaftar dan kemudian berkongsi resepi ciptaan anda di SINI...

Dari resepi udang kara (lobster) hingga ke resepi sambal belacan atau nak masak ayam dan lain-lain juga, boleh didapati di sini...

Jom terjah!

10 ulasan:

  1. saya rasa wife saya patut terjah site tu...sebab dia selalu buntu...hahaha

    BalasPadam
  2. Bagus nie.. leh terjah.. kalau tak tau nak masak apa kan.. :)

    BalasPadam
  3. Ada option untuk healthy food tak Kakcik? Saya rasa saya dah wajib makan benda cenggitu

    BalasPadam
  4. mudah la nak cari idean nak masak apa lepas nih..

    BalasPadam
  5. Nanti nak minta puan isteri menerjah bagi memperkaya idea memasaknya....

    BalasPadam
  6. tukang masak dah kenyang bila dapat bau saja

    BalasPadam
  7. dah tua ni pun kekadang buntu nak masak apa..harus menerjah juga ni kakcik..

    BalasPadam
  8. Ahah...itulah pasal saya tak masak hari-hari. Buntu kepala ni fikir menu. Dahlah ahli makan di rumah tu pesen lain-lain. Rasa macam nak tampal koyok je kat kepala ni bila tiba time masak. Nanti nak terjah jugalah. Tapi, saya ada berfile-file resepi kat rumah yang saya tak sentuh pun ^_^

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.