Kawan-kawan kakcik

Khamis, 28 Ogos 2014

Senarai blog akan dikemaskini...

InsyaAllah,  minggu depan...

Ada sesiapa yang mahu blognya disenaraikan atau digugurkan?

Blog mestilah aktif ya...

Sekian,  terima kasih.   :)

27 ulasan:

  1. kak, blog saya ada dlm senarai x?hehe

    BalasPadam
  2. KaK..saya punya suam2 kuku jer...tak lah hot mana...kira cam suam2 tu tersenarai tak...

    BalasPadam
  3. Sila jangan gugurkan saya...sekian...ehehheee...

    BalasPadam
  4. Tersenaraikah blogku dalam blog KC ni?.....huhu

    BalasPadam
  5. as salam kakcik, kaknoor pun jarang bertandang kesini, keputusan di tangan tuan tanah kan heheee tiada paksaan :)

    BalasPadam
  6. Salam pekenalan kakcik seroja..
    ini ialah first time saya singgah disini daripada blog denaihati...
    http://Calrasepatrick.blogspot.com

    BalasPadam
  7. indah sungguh teratai melata
    warnanya putih indah berseri
    Jika sungguh bagai dikata
    masukkan blog saya sebagai penyeri

    BalasPadam
  8. Saya komen sekali sekala. Baca selalu je. Update blog tengok mood anak. Sekian laporan saya.

    BalasPadam
  9. salam mak..hahaha memang kebetulan ni.dah lama tak update tetiba ari ni zi update & tetiba mak kata blog mesti aktif hahaha zi kira aktif balik la mak :p

    BalasPadam
  10. saya selalu baca kak, komen tu kadang2 culas jugak :)

    Balas

    BalasPadam
  11. Jangan lupakan dakuuuu...:)). Pls make me stay

    BalasPadam
  12. kak cik...saya pon...jangan tinggal saya..

    BalasPadam
  13. Saya blogger suam2 kuku hehe...

    BalasPadam
  14. harap blog saya masuk list ya kakcik :)

    BalasPadam
  15. Dah nak pencen.. ada masa yer nak update blog list yer.. :)

    BalasPadam
  16. Saya hampir setiap hari buat entri. Maklumlah blog syok sendiri yg entah hape-hape...

    BalasPadam
  17. "Ada sesiapa yang mahu blognya disenaraikan atau digugurkan?

    Blog mestilah aktif ya..."

    Kenapa blognya digugurkan malah disyaratkan pula blog mestilah aktif?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Walaupun blog madih aktif, akan digugurkan kalau tuan punya blog minta digugurkan. Sebaliknya blog yang tidak lagi aktif, agan kakcik gugurkan sendiri walaupun tanpa permintaan. :)

      Padam
    2. Alamak! Banyak typo...huhuhu...

      Padam
  18. akak mcm chips more..maklum ikut sempat jer..hihi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com