Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 4 April 2014

03-2178 8888

Pernah terima tak panggilan dari nombor ini.

Kakcik pernah!  Tapi kakcik tak layan pun.  Dengar sekejap dan kakcik putuskan talian.  Kebetulan kakcik pun tak pernah buka akaun sama ada simpanan atau kad kredit dengan Ambank.

Kepada sesiapa yang pernah menerima panggilan dari nombor di atas,  tak usahlah dilayan.

14 ulasan:

  1. Betul tu tak payah layan. Kadang kala tak masuk akal pun. Tapi walau bagaimana tak masuk akal sekali pun ada juga yang terjebak eh.

    BalasPadam
  2. betul macam t.a.t.a komen..
    lepas tu masih sanggup mengambil risiko.. huhuhu..

    BalasPadam
  3. dah 3hari sy dpt call dr no 03-2023 3600
    bosan asik berdering, sy angkat gak smlm
    kata nya dr cimb, nak propose plan insuran
    sy terus cut conversation tak berminat, sib baik dia x ckp banyak

    BalasPadam
  4. tu lah psl kalau no pelik2 ni KA jrg angkat hehehe

    BalasPadam
  5. SA pernah...siap cakap SA hutang credit card lagi...nak hutang mendanya kalau credit card pun xde kan...x usah layan la...senang citer...

    BalasPadam
  6. bahaya betul sekarang nih..tapi betul ke nih??saya tak pernah dapat call dari no ni.mungkin sebab saya tak de duit ribu2 dalam akaun..hehehe

    BalasPadam
  7. Hidup nak menipu jer..haihhhhh....

    BalasPadam
  8. mls nk layan kakcik... menipu aja kejenyer

    BalasPadam
  9. Pernah sekali saya terima panggilan begitu, tapi bukan dari AmBank, sedang dia membaca skrip dengan lancar saya potong cakap meminta no IC nya dan meminta nombor talian tetap pejabatnya dan bukan nombor henset si-baghal tu. Dia tanya mengapa? Jawab saya sebagai seorang pegawai dari Jabatan Siasatan Jenayah Komersil PDRM saya suka dengan panggilan-panggilan mengarut begitu untuk melengkapkan siasatan saya. Mendengar nama PDRM dia terus letak telefon. Tergelak saya kerana saya bukan polis pun!!!

    BalasPadam
  10. jagan jawap jika macam ini. Bahayakan diri sendirkan.

    BalasPadam
  11. rasa macam pernah dapat no ni..
    sorry no layan haha :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.