Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 16 Ogos 2013

Inilah jawapannya...


Belum sampai dua minggu pun kakcik makan Double Stemcell ini sudah terasa perbezaannya.  Kulit muka terasa lebih lembut dan licin.

Biasanya bila berat badan kakcik menurun, muka kakcik akan kelihatan kecut dan cengkung.  Alhamdulillah,  bila kakcik ambil DS ini, walaupun berat kakcik dah turun sebanyak 15kg, muka kakcik tidak lagi kelihatan menakutkan.  

Kakcik juga minum susu Alpha Lipid Lifeline sebagai tambahan agar badan cergas dan tidak lesu walaupun kakcik kurang makan nasi.

Yang penting bagi kakcik bukanlah untuk kelihatan cantik.  Kalau jadi, ianya hanyalah sebagai bonus.  Keutamaan kakcik adalah untuk sihat dan cergas.   Bila badan sihat, nak beribadat pun senang, kan?

Kakcik catatkan di sini apa yang kakcik alami.  Nak cerita lebih-lebih kakcik tak pandai.   Kalau ada yang berminat hendak mengetahui lebih lanjut, bolehlah cuba hubungi menantu kakcik di Facebook...

22 ulasan:

  1. Rasanya baru semalam dengar kat radio.rupanya kakcik dah makan ye

    BalasPadam
  2. Wah....15kg? Banyaknyaa... Seronok sungguh beraya dengan berat badan baru yer kak. Best..best.

    BalasPadam
  3. ooo..itu la rahsianya ye...hehehe..bestnya

    BalasPadam
  4. Bestnya kaka turun sampzi 15kg. Kagum..

    BalasPadam
  5. Wah banyaknya turun kak cik..15 kg..nak try jugaklah..

    BalasPadam
  6. Nak try jugak.. sape nama menantu Kakcik.. nak search FB ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Menantu kakcik tu nama fb nya Huda Shazwieda. .. :)

      Padam
  7. Bagus la Kakcik usaha cergaskan badan.

    BalasPadam
  8. badan cergas otakpon cerdas.. ibadahpun sentiasa hebat...
    baru dengar...

    BalasPadam
  9. ye kak .. janji sihat .. tu paling penting .. tapi banyak turun 15 kg kak ..

    BalasPadam
  10. menariknya kakcik, salam hari raya :)

    BalasPadam
  11. wah...bagusnya..terasa nak cuba pulak

    BalasPadam
  12. wah kakcik... 15kg berapa minggu tu? makin berseri la

    BalasPadam
  13. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    BalasPadam
  14. sihat dan berseri.......alhamdulillah..

    Lama tak berziarah ke sini...Selamat hari raya..maaf zahir batin..

    BalasPadam
  15. IM pula tak berapa minat dengan suppliment yang sebegini. Tapi satu hari ntah kenapa, IM teringin untuk 'why not' cuba amalkan memakan sesuatu yang boleh mengatsi kondisi IM yang selalu terasa letih.

    IM berjumpa dengan Jus Tok Guru. Harganya RM20 sahaja. Kandungan nutrisinya kebanyakan adalah dari makanan sunnah nabi.

    Baru makan belum pun sebotol. Mungkin belum dapat lihat kesannya.

    IM lebih percaya pada cara pemakanan yang betul untuk penjagaan kesihatan badan.

    BalasPadam
  16. kalau minum ni memang turun berat badan ke mak?xmo la turun berat, zi nak bagi naik berat

    BalasPadam
  17. mahal ke kak cik...kalau ada perbezaan baguslah...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.