Kawan-kawan kakcik

Selasa, 7 Mei 2013

Mari berkenalan dengan Sendu Girl...

Walaupun nama blognya Sendu Girl (klik untuk ke pautan), tapi pemilik blog ini bukanlah seorang gadis! Sebaliknya, beliau seorang isteri dan ibu kepada tiga orang anak.  Jom bagi semangat kepada beliau dalam mengejar cita-citanya untuk meringankan berat badan sama macam kakcik juga... hehehe


14 ulasan:

  1. Saya pon ibu kpd 3 org anak. Cita2 saya nak naikkan berat badan ☺☺

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Cik dan Sendu Girl

    kiuttttt....he he


    @ selamat hari ulang tahun Bangcik
    moga ceria selalu
    amin kan doa2 seorang ibu

    BalasPadam
  3. kak cik...

    firstly, tqvm for promotion and supporting...secondly...malu gile la along..besar nar gambar along kakcik letak tu..tu pic tahun 2006...b4 bersalin anak ke2..now makin 'sihat' dan 'kembang' after bersalin anak ke3 tahun 2009...huhuhuhuhu...

    BalasPadam
  4. Salam kakcik..

    comelnya dia.. saya pun giat juga nak turunkan berat badan.. tapi dalam pada tu giat juga nak makan2.. macam mana tu?? adooiii he..he..

    BalasPadam
  5. eehhhhh macam xkawin lg je..hehe

    BalasPadam
  6. selamat berjuang..

    buat kakcik selamat menunaikan ibadat dan didoakan selamat pergi dan pulang. Amin.

    BalasPadam
  7. mesti kuat semangat ...chaiyuk, chaiyuk.

    BalasPadam
  8. bukan gadis rupanya.. nampak macam seorang gadis je

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com