Kawan-kawan kakcik

Selasa, 5 Februari 2013

Patut pun Nuffnang tak pandang blog kakcik...

Rupa-rupanya tiada siapa sudi singgah di sini! :(
Padanlah dengan muka kakcik, orang datang ke sini bukannya
kakcik tahu nak layan.  Komen-komen tak berbalas.  Berkunjung
ke 'rumah' orang senyap-senyap.  Orang lain pun sibuk juga, tapi
masih sempat menyapa.  Kakcik ada?  Nan hado! bak kata
bebudak sekarang!! :(

45 ulasan:

  1. kalau terluang lah kakcik...leh lah jalan2...jgn paksa2.....errr....duit bukan segala nya ...janji puas memblog...ahakz......kan...kan....ahakz

    BalasPadam
  2. ala kakcik..dee nuffnang tu sebulan pun lum tentu check..kalau ada bonus, takde xpelah..yg penting semangat blogging belum padam lagi..

    BalasPadam
  3. Yekeeee...mcm x caya jeee...nufnang tu silap kotttt !!

    BalasPadam
  4. kadang2 dia x record for today tp esoknya kalau check insyaallah ada..

    BalasPadam
  5. sama ler kta k.cik..kdg2 tinggal jejak..kdg2 lalu je.huhu

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum,
    Huihhhh! pembohong benornya itu nuffnang...kalau tadak sapa mai blog kakcik, habis tu sape yg dok komen panjang ni? hu huhuhu

    Saya dah lama buang benda alah ni...pernah la dapat 2-3 ratus je. Sakit hati punya pasal, buang trus hu huhuhu

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik... rosak kot bendaalah tu...

    BalasPadam
  8. Tipulah ni kakcik, pagi tadi saya pergi je blog kakcik.....

    BalasPadam
  9. ok lah, saya datang... selalu baca tapi kat google reader, dia tak kira kot!

    BalasPadam
  10. saya datang ni...saya datang nie....

    cakkkk... hehe

    BalasPadam
  11. nufnang salah tu kakcik..heeee, ramai apa yg datang berkunjung ke rumah kakcik

    BalasPadam
  12. Tak betul tu kakcik. Kekadang kena refresh banyak kali.

    BalasPadam
  13. Eh blh percaya ke kak chik kalau tgk pd comment kalah blog saya lagi

    BalasPadam
  14. kakcik rajin berkunjung apa. ada la silap kat mana tu. nanti nanti ada la tu...

    BalasPadam
  15. Biar btul tu k.cik...sy yg x bnyk orng datang ni pun....ada la secoit je....
    Kadang sy pun x paham ngan nuff ni....

    BalasPadam
  16. Kak cik tengok statistik ni jam 12.01 pagi ke? Kalau macam tu patut la kosong jek. Kelako la kakcik ni

    BalasPadam
  17. kakchik buat lawak la ni..hheheh..
    tapi kan..nuffnang tak leh caya..
    biasa nya kalau uv dia tulis 100 sebenarnya yang betul adalah 100 lebih..

    BalasPadam
  18. Hahahha...saya selalu dapat macam tu Kakcik. Nanti lepas 2-3 jam cek...tetiba dah ramaii jer yg visit. Diorang nyer server tu slow.

    P/s : Kiotrang kan selalu datang...blog kitorang pun Kakcik selalu beramas mesra. Dun worry Kakcik.

    BalasPadam
  19. tak pe kakcik jgn sedih... kami ada..hehe

    BalasPadam
  20. nuff prob tu mak..kalo tak yg mengomen byk2 ni sape? bunian? hehehehehehe

    BalasPadam
  21. takpe kak cik... kalau nak kejar duit nuffnang ni penat rasanya. takde kerja lain boleh ler.... yg penting kita enjoy berblogging :)

    BalasPadam
  22. takpe kakcik..
    kalau ada rezeki.. adalah tu..

    BalasPadam
  23. saya pun selalu singgah..cuma kadang2 tak turun komen. tak sempat...

    BalasPadam
  24. saya ni kakcik, nama je tepek ikln bagai kt blog tapi pw pn dah lupa...maka terbiar sepi camtulah..nk buang xboleh sbb pw dh hilang....huhuhu....

    BalasPadam
  25. Insyallah ada rezeki tuh nanti Kak cik..

    BalasPadam
  26. assalamualaikum kakcik...mama punye pun mcm tu juga nape jadi mcm tu ek...?

    BalasPadam
  27. hari ni mesti ramai kakcik...tak payah la check sangat nn tu..janji kita bw blog kawan2 sudah la...

    BalasPadam
  28. Kak ani dah buang dari blog kak ani sebab kak ani tak reti sangat tentang dia ni.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com