Kawan-kawan kakcik

Selasa, 5 Februari 2013

Akhirnya 'Datin' ini masuk perangkap...

...sekarang beliau berada dalam tahanan polis selepas berbelas-belas laporan terhadap penipuannya dibuat di beberapa tempat. Ada di antara mangsanya ditipu sehingga hampir RM1juta!

22 ulasan:

  1. Sepandai-pandai katak melompat, satu hari terpelecok juga. Jerat tak pernah lupa pelanduk...

    BalasPadam
  2. Sure terer dia ni kan kak...
    Terer bercakap Dan menipu

    BalasPadam
  3. Dah masuk lokap tu biar la dia fikir puas2 elok ke tak tipu org..

    BalasPadam
  4. Ini baru satu. Mungkin ada ramai lagi agaknya...

    BalasPadam
  5. As salam Kak Cik,

    Marya baca blog kakcik tp xlarat nak komen byk2... Ramai betullah penipu skrg ni kan... nak cepat kaya sanggup tipu duit org! Kat wall Marya ramai yg kena tipu & share gambar2 'penyanggak' ni semua... Kalau tak dpt balasan yg setimpal di dunia ni, akhirat nnt takkan terlepas... Moga dia bertaubat! Gelak baca komen Kak Q, kesian tudung! kekekeek ;))

    BalasPadam
  6. apa yg dia dh bt tu ek kakcik? memalukan betul,memalu kan kaum wanita, org melayu.... bile mata dh di kaburi ngn duit semuanya rosak

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,
    Sama2lah kita doakan dia dapat hukuman yg setimpal.
    Ada masa, orang tu memang dah jahat menipu sana sini, report pun berjela orang buat, tapi kelicikan dia tentang undang2 bolehkan dia bebas semula.

    Sama2 kita doakan dia akan ke dalam kali ni. Jangan sampai lepas n bebas konon2 tadak @ tak cukup bukti.

    BalasPadam
  8. Dia fikir boleh lepas je...kali ini merasa le...

    BalasPadam
  9. memang kene berhati2 sebab luaran nampak baik sahaja rupanya tidak.

    BalasPadam
  10. Adoii... siapa datin ni.... entahlaa... dunia ni.. kerana duit, manusia SANGGUP !! Sha ni jobless, harap duit blog yang ntah berapa tapi tak gamak nak menipu :(

    BalasPadam
  11. Salam..sekarang makcik nie menyewa dekat rumah kitaorgi di bang...dahnkitaorg pun dah ditipu..seorg byr kat dia 218 sebagai modal membuat nasi bungkus ...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.