Kawan-kawan kakcik

Khamis, 17 Januari 2013

Suka hati kau lah labuuuu...

Tak tahulah macam mana kau boleh dapat alamat emelku sedangkan siapa dirimu tidak pun kutahu...

33 ulasan:

  1. Hebat juga Arjuna Indra ini nak psiko kakcik...

    BalasPadam
  2. boleh tahan cantik susunan ayat dia...

    BalasPadam
  3. Hehee... Yg g tau la situasi sebenar

    BalasPadam
  4. hehe..zaman sekarang..dunia tanpa sempadan kak..

    BalasPadam
  5. x faham.. nape mak? dia emailkan camtuh ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya ... itu adalah sebahagian dari emelnya. Yang hairan tu, dia guna alamat emel ofis mak. Agaknya dia hantar pada semua orang di semua pejabat kot...

      Padam
  6. selagi tak PRU, selagi tu la rakyat malaysia akan buang masa dgn politik

    BalasPadam
  7. Cepat2la pilihanraya... Kita tengok ada perubahan atau tak..

    BalasPadam
  8. pulak..agaknya pihak sebaliknya la kot yang sedih sebab takda rusuhan..Yalah tak da idea nak taboh PR kan..
    Pandai dia ni tukar cerita..

    Ntah betul ke tak ceritanya..:)
    Suka hatikaulah labuuu..hhihihihi...

    BalasPadam
  9. biasalah tu kak, dana pun ada dpt msg ajak gi perhimpunan apa ntah... tak minat lah dpt msg or email camtu...

    BalasPadam
  10. balas la balik kakcik...
    "ade ku kesah??"

    BalasPadam
  11. arjuna arjuna..hahaha.. takut dengan bayang2 sendiri.

    BalasPadam
  12. hai biasalah kak..dlm hp pun dapat juga..

    BalasPadam
  13. hemmm biasa la tu... email terjah sesuka hati..

    BalasPadam
  14. Selain email, saya juga pernah terima sms yg stail macam ni..mana2 parti pun sama stailnya...betul lah kata kakcik, hentam saja lah labuuuu...........!

    BalasPadam
  15. err....Aspen blurrr sampai arini...(psstt...caya x Aspen tak tau pun ada perhimpunan aritu?)

    BalasPadam
  16. Bagitau dia, sekali email kena bayar RM1000!

    BalasPadam
  17. Zana dtg baca email, sedap nama dia...Arjuna.

    BalasPadam
  18. Alamak, lepas saya baca email tu, saya sudah termakan hasutan!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.