Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 5 Januari 2013

Nak kurus macam Along?...

Along yang kelihatan lebih kurus dan agak kacak!
(siapa lagi nak puji anak sendiri, kan?)

Dua tahun dulu, Along kelihatan lebih berusia dari sekarang.
Memang tidak menghairankan bila orang selalu menyangka
bahawa Along dan ayahnya adalah adik-beradik!

Harapnya Along tak menjadi sebesar ini lagi!
Rahsia Along adalah pengambilan Alpha Lipid SDll secara konsisten. Tak perlu berlapar atau bersenam.  Untuk bercerita secara panjang lebar, kakcik pun tak pandai.  Sekiranya ada yang ingin 'bersembang-sembang' dan mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini, bolehlah menghubungi Along atau isterinya di facebook
mereka.  Cari Mus Darwish atau Huda Shazwieda, ya...

46 ulasan:

  1. Pehhhh....leh jadi model sambilan ni kak....

    BalasPadam
  2. oh gitu
    ramai dh kata produk ni menjadi
    maksudnya x perlu skip nasi ye?
    emm ai like

    BalasPadam
  3. anak Kakcik ke??? Macam tak percaya, Kakcik nampak muda sgt2!

    BalasPadam
  4. Ehhh along dah kurus le kakk
    Bestnya

    BalasPadam
  5. wah memang bertambah suweetttt..semangat nk mula kerja baru kot mak:)

    BalasPadam
  6. wah dah kurus henchem dan muda, biasanya orang besar ni selalu nya orang salah sangka kata lebih berusia dari usia sebenar kan

    BalasPadam
  7. Wow! Bgs gak produk Alpha Lipid tu...tp produk tu sbg galakan je. Klu kite minum tanpa azam nak turunkan berar badan, mmg pyh nak tercapai. Tahniah utk Along!

    BalasPadam
  8. Betullah kakcik. Along dah nampak leher dia berbanding sebelumnya. Kakak macam nak cubalah bila nampak macam ini. Atau Along diet juga ke kakcik.

    BalasPadam
  9. tahniah untuk along jugak.... bila la kita pulak...

    BalasPadam
  10. betul along dah nampak kurus, tapi kalo dah minum susu ni kalo tak salah saya tak boleh makan makanan karbo, termasukla nasi. betul kan kak ?

    BalasPadam
  11. nasihat saya,siapa yang teringin nak beli sd2 ni latih diri untuk diet rendah karbo untuk sekurang2nya 2 - 3 minggu.bila badan da selesa baru ambik sd2 ni~kalau tak duit sia2 habis macamtu je sebab kalau nak kurus tapi makan macam takde esok,potong usus pun tak jalan~

    *maaf mak saya bukan ngejek ke apa sebab saya pun bekas pengguna sd2~~tin pertama saya kantoi sebab masih lagi tak dapat kawal nafsu makan.lepas saya selesa dengan diet rendah karbo,saya sambung balik sd2 dan alhamdulillah.dari 125 sekarang 110kg~

    BalasPadam
    Balasan
    1. Setuju dgn bujal...mesti berdisiplin kalau mkn tak semengah mmg tak berkesan mana pun.rugi duit beli sd2 tu tapi kalau niat beri rezeki kat penjual dpt pahala ekeke :-P

      Sy dah pernah cuba produk mcm gini dulu tp semangat nak kurus tak kuat so mkn sedap tak henggat donia...akhirnya yg ado :-P

      Padam
  12. Alhamdulillah.. wah.. bagusnya.. seronok dengar.. tahniah utk along.. dengarnya mmg produk tu bagus.. tanpa keazaman tentu tak tercapai hasrat nak kurus tu kan.. kena ambil semangat along untuk jadi macam tu jugak...

    BalasPadam
  13. alpha lipip tuh boleh tahan gak harga dia kan kak.. hehehe..

    BalasPadam
  14. cayalah along!!!testimoni yang telah berjaya menurunkan berat badan dengan jayanya, isya allah klu disiplin mmg ada kesan postif kan kak ;)

    BalasPadam
  15. Kena displinkan diri.. baru boleh berjayakan Kak Cik.. Tahniah pada Along kerana berjaya menguruskan diri..dan kuat semangat.. :)

    BalasPadam
  16. Memang berkesankan alpha lipip nie.

    BalasPadam
  17. Tahniah untuk Along.. elok la dia dah kurus, memang nampak lebih muda dan tambah hensom

    Makchaq nak kena cuba kurangkan makan nasik dulu.. kalau berjaya mungkin boleh try

    BalasPadam
  18. Alhamdulillah, memang nampak perubahannya berbanding gambar dulu:)

    BalasPadam
  19. ramai gak kawan aku amik susu nih, hasilnya pun bagus.......dah kurus sket, kena la belajar maintain, insya Allah akan kekal gitu

    BalasPadam
  20. alhamdulillah
    semoga along terus sihat dan berjaya ! ;)

    BalasPadam
  21. Kakak ella pun turun berkilo-kilo lepas ambik SDII ni kakcik. Ella je yang tak turun2. haha.

    BalasPadam
  22. Ramai yang bila amalkan produk ni kurus ;D

    BalasPadam
  23. syukur..

    suka tgk along semakin kurus dan hensem.. tahniahhh

    BalasPadam
  24. KAWAN2 OPIS sa PUN RAMAI YG AMALKAN MINUM NI..SA X LEH AMIK TAKUT BADAN X LEH TERIMA..SEBAB SA KAN BARU ELOK SAKIT

    BalasPadam
  25. kejayaan seorang lelaki pasti ada wanita dibelakangnya.
    moga terus berjaya

    BalasPadam
  26. SD II ramai gak yg try kan nk kurus

    BalasPadam
  27. haah ramai yg try ni...saya rasa saya kurus lagi,eheks :)

    BalasPadam
  28. TAHNIAH utk Along krn mampu menguruskan badan...kwn saya pula makin tembam w.pn mengambil SD 11...

    BalasPadam
  29. Bagusnya bila perolehi produk yang dapat, insya-Allah, menyelesaikan masalah yang kita hadapi. Nak kurangkan berat badan bukan satu perkara kecil. Perlu produk sesuai + komitmen yang amat tinggi. Tahniah kepada anak kakcik itu.

    BalasPadam
  30. bagus juga kalau suruh ibu_suri cuba. tapi disiplinnya itu boleh dia ikut ke?

    BalasPadam
  31. ramai yg guna produk ni.. insyaallah pas bersalin nanti nak try guna ni..

    BalasPadam
  32. assalamualaikum kakcik...yer la skg ni ramai yg gunakan produk ni...:)

    BalasPadam
  33. nmpk perubahannya tu KakCik...ramai yg gunakan produk ni..tp bru ni pcaya akan kberkesanannya..

    BalasPadam
  34. berpandukan gambar...beza banyak kan Along. Keep it up.

    kakcik nye vit c tu...dah tgk fb depa tapi tanya org yg amal lagi 'afdhal' :)

    ceritalah sikit.....tablet ke capsule? rasa hati tu macam nak cuba....

    BalasPadam
  35. Nice blog :)
    salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com