Kawan-kawan kakcik

Ahad, 16 Disember 2012

Dari majalah Al Ustaz Isu No: 9...

Dapatkannya di pasaran sekarang ( dah macam duta majalah Al Ustaz pulak kakcik ni...)

17 ulasan:

  1. betullah tu..tapi zaman skang pelik kan kakcik.. org dah kawen, ade yg segan2 nak jalan pimpin tangan.. masa belum kawen, lebih dari tu pun berani.. haih dunia dunia..

    BalasPadam
  2. semalam makan sate di kedai, pasangan did depan saya terlalu manja smpi sate sedap pon rasa hangit

    BalasPadam
  3. betul tu.zaman skrg bukan nak kira..lagi depan org..laaaagi nak tunjuk2

    BalasPadam
  4. Saya pun suka baca al ustaz selain solusi, kakchik

    BalasPadam
  5. Setuju sgt2....ni selalunya pasangan muda2 la duk buat mcm ni...kita yg tgk pun jd malu hemmm

    BalasPadam
  6. majalah keluaran baru ni kakcik ye, baru 9 isu, saya nak carilah untuk jadikan bahan bacaan baru selain solusi.

    BalasPadam
  7. hehe...setuju..bole aje kakcik duta majalah tu,..

    BalasPadam
  8. Dapat saham esok kecil sikit dari sawi atau zarah pun jadilaa,

    BalasPadam
  9. Perlakuan kita mencerminkan siapa kita sebenarnya..

    BalasPadam
  10. IM dah lama tak beli majallah. Masa ibu_suri sihat dulu dia rajin baca majallah.

    BalasPadam
  11. mak...pada sayakan...jarang ade somi isteri yg nak peluk cium ober2 kat luar laa..biasanya yg lom kawen ajekkk...

    BalasPadam
  12. ustaz zahazan pun salah sorang penulis regular di majalah ni kan?

    BalasPadam
  13. Saya pernah jugak terpeluk dan suami cium dahi di public. Masa dia baru balik dr outstation. Huhu.. Bila baca artikel ni, termalu sendiri plak huhu. Tak sengaja tapinya.

    BalasPadam
  14. Selalu peluk cium kalau nak pergi kerja, tapi dalam kereta jerlah... Kat luar tu, memang rasa segan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.