Kawan-kawan kakcik

Rabu, 14 November 2012

Puas hati aku...

Alamak... kabur la pulak!
Apa tu??

Durian Crepe hasil tangan adik ipar kakcik.  Puas hati dapat
makan banyak.  Selama ini tengok kat blog orang lain.  Bila
dah ada depan mata, makanlah dengan sepuas-puasnya. :)

37 ulasan:

  1. Salam Kak...aritu cik wife ade beli..memang sedap terangkat....perghh....tapi tak buleh makan banyak2 la..manis tu...hehhehe

    BalasPadam
  2. yummy! wani dah try 2 kali dari 2 baker berlainan... lain2 rasanya...hihihii

    BalasPadam
  3. jadik fenomena durian crepe ni kat mana2 kan kak.. i belum dpt makan..tapi serious nak sgtttt...hehehe... sedap tak kak? serious sedap ye? nak cariklah kat mana ade jual:)

    BalasPadam
  4. perkh msti puas mkn nih.... nk try bt gk lah, maklum kn dh musim durian... salam maal hijrah kakcik

    BalasPadam
  5. hurm..saya sorang je blm pernah merasa. mana nak beli eh??

    BalasPadam
  6. Ya Allah biar betul kakcik banyak betul. Memang puaslah tu.
    Kakak belum pernah merasa lagi.

    BalasPadam
  7. kat opis ni pn sakan org makan benda tu.staf pn ada yg jd bakers so sakan la membeli

    BalasPadam
  8. kalau beli terus makan kan.. baru sedapp saya pun x pernah merasa lg huhuhuhuhu

    BalasPadam
  9. macam sedap .... nak kene cari ni/...

    BalasPadam
  10. tak merasa lagi...
    teringin nak rasa ...

    BalasPadam
  11. wahh terasa kelazatan itu kakcik!
    lemak berkrim tu yg buatkan sedap sgt :)

    BalasPadam
  12. saya pun tak pernah rasa lagi, kakcik. tapi dari gambar kakcik ni nampak besar. puas hati tu. kalau order, kat sini, kecik je tengok saiz crepe tu..

    BalasPadam
  13. satu tapauwe besar durian crepe! harusla puas hati kan kakcik!! hihihihih

    BalasPadam
  14. sedap tu kakcik! cuma kalau doyan mmg KA xleh masuklah

    BalasPadam
  15. sedapkan kak durian crepe. kalau saya beli 5 pack pun mesti tak cukup. anak2 saya suka sgt

    BalasPadam
  16. Ramai yg dah bercerita crepe durian nie,bilalah saya nak merasanya plk...

    BalasPadam
  17. as salam kak chik, tgk crepe nih terpesona. tapi as tak makan durian, so simpan jer hasrat suci murni dalam peti...kih3!!

    BalasPadam
  18. is xpernah merasa lagi ni.. wah~ macam menarik ja kakcik (^___^)

    BalasPadam
  19. Saya tertanya2, apakah ini durian crepe......hehe...mana boleh dicari?teringin sungguh nak merasa. :)

    BalasPadam
  20. assalamualaikum kakcik...wah !!! sedapnya..;)

    BalasPadam
  21. saya blom pernah rasa lagi nih huhuhuhu

    BalasPadam
  22. wah...bestnya... saya tak pernah rasa pun benda ni..nampak sedap je...

    BalasPadam
  23. mak!!! sy nak ni!!! adoiiiii!!!!

    (meleleh!)

    BalasPadam
  24. Warna2 striking tu buat kita teringin sangat2...

    BalasPadam
  25. sy x penah makan lagi mak..pos la sikit hehehe

    BalasPadam
  26. Salam Kakcik;

    Setakat tunjuk dalam blog jer... buat apa, poslaju la... hehehehe...

    BalasPadam
  27. yummyyyy!!
    mai pos kat sy sama kak cik... ^_^

    BalasPadam
  28. Demam crepe ni ..... makin sakan ni....

    Saya tak cuba lg ......

    BalasPadam
  29. femes crepe ni tapi tak merasa lagi..

    BalasPadam
  30. saya tau mak memang suka durian! heheheh!

    BalasPadam
  31. sana sini citer ttg crepe durian ni..sy x jumpa lg la kak..

    BalasPadam
  32. alhamdulillahhhh akk dah dpt merasa durian crepe ... bestnyaaa home made lagi kannn ;) pandai adik ipar akak buat !

    BalasPadam
  33. hati aku yg belum puas!! hehehhe...

    BalasPadam
  34. yaya belum puas hati
    kalau lah ada sebekas macam gambar no.2 tu depan yaya..alahai..nikmatnya...

    BalasPadam
  35. mmg fenomena durian crepe la skrg...
    hehe...
    (sampai kat blog kak cik pun dayah jumpa cerita pasal durian crepe dah)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com