Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 12 Oktober 2012

Siapa nak RM19,000.00??...

Sila telefon nombor yang tertera pada mesej yang kakcik terima itu...  Dihantar melalui nombor lain dan diminta telefon ke nombor lain.  Tak adalah kakcik nak buang masa dan airliur untuk menelefonnya...

Rehat sekejap sambil tarik nafas - dah tak tahu nak
mulakan yang mana dulu...
Maaf kawan-kawan, selalunya kalau pun kakcik tak balas komen, kakcik akan cuba juga jenguk rumah kalian walau dalam senyap.  Hari ini, nak bernafas pun rasa tersekat!

Bil ini kalau kena bayar sendiri, sah dan sohehlah sakit tak berawat!

19 ulasan:

  1. tak naklah duit mcm tu...huhuhu...

    BalasPadam
  2. segar bugar mata nmpk 19000 hihi...

    BalasPadam
  3. kalu abi saya dia dah reply begini

    "p mam***"

    hahaha

    BalasPadam
  4. moga kita tak mudah ditipu dengan sms sebegitu..

    kalau sendiri yang kena bayar bil tu rasa nak nangis sekejap.. :(

    BalasPadam
  5. Dpt sms camni memang terus delete je.

    BalasPadam
  6. huisshhh!!ada lg rupanya kes tipu menipu old fashionednya style ni,eh?ngehehe!!!

    BalasPadam
  7. ada lagi ek menda2 camni.. ingatkan dah takde.. lama dah tak dengar orang dok citer..

    huhu, tu macam kos bersalin je kakcik.. Alhamdulillah bill company bayo kan kakcik..

    BalasPadam
  8. Salam Kakcik Nur,

    Ada lagi penipuan macam gini.
    Alhamdulillah..bil disettled oleh majikan.
    Take care yea Kakcik

    BalasPadam
  9. Haisshhh...ada ke org nak bagi duit sesaja tapi jangan tak percaya kak cik peguam yang pandai pun kena tipu dalam kes macam ni.

    BalasPadam
  10. saya penah dpt yg petronas..take care kakcik ey..stay cute :)

    BalasPadam
  11. kak, cepat-cepat klik sini biler tgk angka tu... hihi..
    macam-macam agenda penipuan skrg ni kan..

    BalasPadam
  12. kalau betul2 dapat kan best...
    mahalnya bil kakcik..

    BalasPadam
  13. bila apakah ini ...

    Cantik nombornya ..
    Pandai si pencaj bagi nombor

    ^___^

    ngucap panjang2 kak cik ...

    BalasPadam
  14. 19000???confirm tipu..hehehe...SA last year masuk ward 3 hari bil 6000...demam jer pun...

    BalasPadam
  15. ada je benda alah ni kan kakcik. tak pernah habis. semoga kakcik pulih seperti sediakala.

    BalasPadam
  16. Taknak komen pasal n3 cuma nak ckp kt kakcik.... banyakkan rehat.... rehat minda juga....semoga sihat seperti sedia kala dapat beribadah dalam keadaan selesa dan sempurna..
    ~senyum sokmo....♥ kakcik..~

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.