Kawan-kawan kakcik

Ahad, 23 September 2012

Pertemuan - maafkan segala kekurangan...

Namanya kita manusia biasa, kan... 

Bagaimanapun terima kasih kepada semua yang sudi menghadirkan diri.  Ada 35 nama berdaftar - tidak termasuk pasangan dan anak-anak.  InsyaAllah, kakcik akan kemaskini kemudian nanti.  

Azieazah sedang memasang 'kertas rentang'

 Gambar-gambar ini kakcik letak secara 'rambang' sahaja dulu...

Atok Phd (Pahala hindari dosa) yang mengimamkan solat Zuhur kami

Terima kasih En Khairul kerana sudi singgah...

Akhirnya dapat bersua muka dengan Kanda AL (dan Makngah juga).

Walaupun tersesat lebihkurang sejam, akhirnya Maiyah tiba juga.

Kerana takut 'ketinggalan' lagi,  Makchaq datang tanpa sempat mandi! hehehe

Wani (DJ Shaz HotFM Kelate), terus singgah di sini sebaik tiba dari Kota Bharu.
Corat-coret seterusnya, tungguuuuuuuuuuuu....

31 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Cik

    Alhamdulillah...majlis berjalan lancar
    Syukur....kita dapat eratkan ukhwah
    Tahniah...kpd AJK yg mrnganjukamya
    Terima kasih Dato' LF....menjadi tuan rumah
    Insyaallah....Allah akan membalas usaha anda semua

    BalasPadam
  2. Akhirnya Makchaq tak silap tarikh.. hahaha..

    BalasPadam
  3. ooo yg baju oren tuu..dah terjawap teka teki siapa dia tuu yee...
    kiterang tertanya2 sapa la empunya diri tuu...

    BalasPadam
  4. wah..bestnya dapat kumpul ramai2.. orang jauh tengok dari tingkap je la no...

    BalasPadam
  5. saya juga nak buat ucapan seperti Atuk buat di atas. Saya tunggu kemaskini kakcik seterusnya.

    * terima kasih kakcik kerana memasukkan gambar saya.

    BalasPadam
  6. Seronoknya kami melihat gambar2 pertemuan ni.. Nak tunggu next entri.. :)

    BalasPadam
  7. seronoknye...tengok2 gambo pun da dapat rasa kemesraan yang ada

    BalasPadam
  8. assalamualaikum kakcik....wow bestnya meriah suasana kat sana kan...tunggu n3 seterusnya...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wahhhhhh
      tahniah..
      kalian mmg best..

      ayu tunggu entry seterusnya ya

      Padam
  9. Syabas kakcik dan kengkawan yang telah berusaha keras..bertemu dan berpisah kerana Allah..insyaallah

    BalasPadam
  10. As salam Kak Cik,

    Wahhhh... saya sgt jeles! :)) Alhamdullillah selesai & nampak gembira & berseri2 semuanya.,,, Ada cerita 'misteri' lagi...hiks :))

    BalasPadam
  11. sy nyaris2 nk balik masa sesat td huhu, tp cr gak camne pun.. trm ksh kakcik dan semua jg dato'LF yg sgt baik hti

    BalasPadam
  12. Mesti gmpak, tak saba tunggu next n3 uuncle al pun ada, mak ngahpun ada...brst

    BalasPadam
  13. bestnya dpt join gathering ramai2,,dulu pernah jugak join skali...best..kalu boleh mohon bolehkan add comment utk blogger yg tak guna blogspot macam saya ni...susah nak tinggal jejak...

    www.budumasin.com

    BalasPadam
  14. Huwaaaa.....ABK sekali lagi tak dpt menghadiri diri walaupun dah set dan pasang alarm awal2 lagi....tak ada rezeki lagi nampaknya....

    BalasPadam
  15. salam kakcik,
    kakpah sampai rumah semalam dah petang. Segan nak singgah sebab orang dah hampir tak ada hehe..

    BalasPadam
  16. Salam Kak Cik! ramai bloggers yg saya kenal n hadir yea!
    rugi2... maaf...tak dpt hadir utk same2 dengan blogger lain...

    BalasPadam
  17. Seronok sangat2 dpt berjumpa,
    terima kasih Dato'LF dan Datin dan juga pada yg berusaha dan co-host- azie, kakcik acu, akuzle dan semua

    Kakcik punya pasal makchaq mandi kerbau.. nasib dah mandi betui2 sebelum pi berjalan 5km pink ribbon..

    BalasPadam
  18. kasihan si khairul & anak tak dan TAPAU macam lain sebab his daughter nak tidur so tak sesuai lak rehat di rumah orang...

    patut SPAD buat bas rapidkL Bangi/Kajang-Putrajaya agar LEBIH ramai blogger boleh mai ke musollah ehsan kelak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf, tiada siapa tahu anak Khairul mengantuk, sebab dia langsung tak bercakap pasal tu.
      Dia TAPAU kek seperti yang dipinta dan dia BAWAK BEKAS sendiri dari rumah. Harap maklum.

      Padam
    2. ic... i mean TAPAU pulut or lauk cam others

      anyway, it's ok & dia serta anak amat terhibur di majlis tersebut

      terima kasih sekali lagi ;) & hope dapat bersua lagi di tahun depan

      Padam
  19. oo ada solat zohor berjemaah.. alhamdulillah.

    BalasPadam
  20. x puas sgt sbnrnya...tp syukur jugak la...dpt gak jumpa kan :)

    BalasPadam
  21. meriah saya tengok..gambar2 kat fb dan kat sini.. :-) seronok betul acara gathering macam ni...wpun kalau ada rezeki sy join, jawabnya senyap di hujung penjuru je..pemalu...hehe

    BalasPadam
  22. adat la tu kalau terkurang. at least ada daripada tak ada kakcik.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.