Kawan-kawan kakcik

Khamis, 20 September 2012

Jom terbang dengan AirAsia (berusahalah untuk mendapatkan tempat duduk percuma)...

Kakcik tak boleh nak merancang akan sesuatu yang kakcik sendiri tak pasti.  Tahun 2013 bagi kakcik terlalu jauh lagi, tak tahu akan apa-apa kemungkinan yang akan terjadi.  Cuma satu sahaja doa dalam diam kakcik iaitu semoga Allah permudahkan sesuatu yang amat kakcik harapkan akan jadi kenyataan pada awal tahun depan.  InsyaAllah, jika sampai ketikanya akan kakcik kongsikan cerita tentang itu.


Jom singgah di laman sesawang Air Asia DI SINI.


15 ulasan:

  1. Smoga rancangan kakcik di permudahkan olehNYA.

    AA klo buat prmotion mcm nih memang susah nak dpt.

    BalasPadam
  2. tak pernah berusaha untuk ini kak, sebab husband saya susah nk bercuti, biasanya percutian kami on the spot jek plannya huhuhu

    BalasPadam
  3. kita merancang...Allah yg tentukan..

    semoga rancangan dipermudahkan olehNya

    BalasPadam
  4. semoga rancangan kak cik dipermudahkan-NYA..Insyaallah :)

    BalasPadam
  5. nak nya book jgk tapi tak boleh sebab keje hubby ni tak tentu masa...

    BalasPadam
  6. saya pun xleh plan sbb tak tahu waktu tu ada duit ke tak
    tu pasal kami kalau nak kemana2..ada duit terus jalan je
    hehe

    BalasPadam
  7. Makchaq kalau nak rancang lama, pakchaq tak boleh ikut la.. dia susah cuti sikit, yang rancang seminggu dua pun kadang2 tak jadi, cuti dah lulus pun tiba2 kena batal ada hal penting pulak.. tak best betui..

    BalasPadam
  8. Salam kakcik, alaaa... balik kampung isteri yang jauh tu tak de la pulak. Ciannya saya

    BalasPadam
  9. Insyaallah,semoga apa yg kakcik rancang berjln dgn lancar :)

    BalasPadam
  10. Ella tk penah dpt plan awal2, kak. tak konfiden pun ye.

    BalasPadam
  11. puas chenta terjah ni .. asik xdapat je ...
    sedih bila collegue lain dapat free seat!! murahhhhh tu!!

    BalasPadam
  12. uiii..cam rancangan besar je tu...
    :)

    moga segalanya dipermudahkan oleh Nya..

    aamiin.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.