Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 11 Ogos 2012

Ustaz Azhar Idrus ancaman kepada Universiti?...

10 ulasan:

  1. ancaman pada tv pun ye..tu yg tak jadi masuk tv tu kan kakcik... :)

    BalasPadam
  2. adoi.pak polisi ..ini edisi lawak bodoh paling bodoh la..

    BalasPadam
  3. salam kakcik..adoiii..boleh buat lawak plak ye..memang kehadiran UAI menjadi ancaman bagi sesetengah orang..nak buat macam mana kan, depa ni takut dengan bayang2 sendiri la tu..UAI tak yah masuk Tv pun dapat pengikut..sebab tu lah hati mahu bersih dan ikhlas..selamat berbuka buat kakcik sekeluarga..arini masak apa ye..

    BalasPadam
  4. السلم عليكم ورحمة الله

    Allahu Akhbar, ada juga orang Islam tak suka

    BalasPadam
  5. plek, hurm.. salam kenal mak cik ^^

    BalasPadam
  6. Geleng kepala sy baca berita ni kat FB ari tu..agak2 kalu tampal pelekat ada gambar justin "bibir" takpe kot kakchik.... takpe2..lambat laun kbenaran akan terserlah jua... kan...

    BalasPadam
  7. lepas ni confirm dalam surat saman tu ada column tambahan seperti kes di atas..

    BalasPadam
  8. dgn sticker pun takut ke? bukan boleh buat apa pun sticker tu. lainlah sticker tu boleh bercakap hihi. mcm2lah..

    BalasPadam
  9. kalau 'takut' dengan seseorang maksudnya orang tu memang orang yang hebat!

    BalasPadam
  10. Tuhan pun bagi 2 bini je kat UAI ni berbanding ABE NOR jauh lebih hebat walau drebar lori gara2 hati nya lagi ikhlas ;)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.