Kawan-kawan kakcik

Khamis, 2 Ogos 2012

Tiada talian internet...

... maka hendak membuat  catatan dengan menggunakan telefon yang kononnya pintar ini tidaklah mudah bagi seorang tua yang bukan sahaja rabun matanya tetapi rabun teknologi juga...

24 ulasan:

  1. Tak bestnya.

    Tak per kakcik, bley rehat² kan mata kejap.

    BalasPadam
  2. kakcik

    sebenarnya ayu tabik khaw-khaw pada kakcik yang sentiasa update blog, itu namanya sangat cerdik IT...

    berbanding ngan orang y ada Usia, tapi tak mahu guna teknology,

    katanya buta IT, sebenarnya malas nak belajar.

    PS: kalau ada line Internet, syer entry ya

    BalasPadam
  3. sonok ade hp canggeh kan.. boleh update sambil baring.. hehehhe..

    BalasPadam
  4. Tak mengapalah, kakcik. Ramai yang satu geng, termasuk saya pastinya, macam itu. Iklan canang "pintar" si telefon saja, kan?

    BalasPadam
  5. Tak pe lah kak cik..buat kerja lain dulu, baca quran ke..tak lari ke mana blog kak cik dan followersnya..huhuhu

    BalasPadam
  6. kakcik lg celik it banding ina yg keja dlm bidang it..tp rabun2 ayam jugak hihi.berblog ni yg basic2 je pun tau..

    BalasPadam
  7. x per la kakcik..ari ni blh relax ckit..

    BalasPadam
  8. huhuhu...tapi sekurang2 nya terjadi gak entri baru kan?

    BalasPadam
  9. guna henpon..nak updet ok lg..nak bw payah kan kakcik..take care kakcik :)

    BalasPadam
  10. Plan2 kayuh kakcik.. kira okey dah nie.. :)

    BalasPadam
  11. perlahan-lahan ye kakcik. saya ni lagi la takder telefon pintar. kakcik boleh, chaiyok!

    BalasPadam
  12. Tak per lah perlahan-lahan kacik..boleh jugak kacik guna hpone pintar tu..saya ni..setakat call..sms..yg lain2 tak pernah saya buat melalui hphone...

    BalasPadam
  13. takde internet memang kecewa laaaaa...

    BalasPadam
  14. heee... sama laa... kalau waktu opis ni pakai pc laju je komen kat blog orang lain tapi bila malam cuma baca jee sebab susah nak taip guna hp...

    BalasPadam
  15. org muda cam sy pun (muda lg ke..??) susah nak menulis.. hehehe

    BalasPadam
  16. assalamualaikum kakseroja...yer la kan kita yg mata dah rabun memang mcm tu tapi boleh la rehat hari ni...;)

    BalasPadam
  17. ...dan akhirnya dpt juga buat entry ni kan kak chik. xpe kak chik slow2, lama2 ok tu...

    BalasPadam
  18. kakcik rabun ke? ok je tengok handphone tu hari tu....zana ni rabun dekat, leceh pakai spec, rimas.

    BalasPadam
  19. hehehehe...pelan2 kayuh kakcik..lelamer mesti pandai

    BalasPadam
  20. Hehe... Lama-lama pandailah nanti ;)

    BalasPadam
  21. ekkekek ooo ..
    paham2 .. cian akk
    saya ngantuk nie kak
    baru settle gtg royong di opisss
    keletihan dlm kepenatan ..
    eh tul ke ayat tuu ;))

    BalasPadam
  22. xpe....nnti nnti biasa lah....rietta pown msih sedang belajar guna....

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.