Kawan-kawan kakcik

Selasa, 7 Ogos 2012

Doa nak gemukkan isteri???...

... biar betul!!! Kakcik sama sekali tak tahu ada doa sebegitu!!! (~_*)

...tapi kakcik tahu yang kakcik memang gemuk!
hahahaha...

32 ulasan:

  1. kahkahkahhhhhhhh !!!!!

    bergegargegar perut saya kak !!!!

    BalasPadam
  2. Hahahaha... siapalah yg cari tu...

    BalasPadam
  3. adoi kak ..doa kuruskan isteri takde ker..

    BalasPadam
  4. Alamak..pepagi kakcik dh watlawak dgn entry ni... Kalau ade mcm mna ea doa dia..hahhaha

    BalasPadam
  5. hahahhaa, kelakar! bukan semua suami suka isteri kurus rupanya :)

    BalasPadam
  6. kalau ada kongsi dengan saya mak~~keh keh~

    BalasPadam
  7. adoi..sakit perut saya gelak
    'nape nak bininya gemuk?'

    BalasPadam
  8. hahahaha

    adeke laki macamtu? biasanya laki merungut kalau bini dah mula simpan lemak..
    dia nak bini gemuk..
    hahaha kelakar

    BalasPadam
  9. hahahaa...ada jugak orang cari doa untuk gemuk kan isteri ek

    BalasPadam
  10. ha ha ha..macam2 kan ka cik..tak payah ada cara pun acik pun dah gemuk

    BalasPadam
  11. memang ada bangsa di Afrika dan juga di kepulauan Pasifik yang gemarkan isteri gemuk .. lagi gemuk lagi cantik.

    BalasPadam
  12. hahahaha... memacam benda diorang ni search ye..

    BalasPadam
  13. hahaha lawak la kak cik ni....

    BalasPadam
  14. hihi..sape yang nak gemukkan isteri nih..:)macam2 taste..

    BalasPadam
    Balasan
    1. sebenarnya doa ni minta ja direct ngan allah,,allah tau..
      "ya allah gemukkan isteriku"

      senang cerita...

      Padam
  15. kih3...ade ke? kalau tips tu berlambak laaahhh

    BalasPadam
  16. Mungkin isterinya tak sihat dan semakin kurus, kot2 la ada doa khusus utk membantu..

    BalasPadam
  17. doa mcm tu ada ker? alahai sapa la tuan punya badan yg search mcm tu

    BalasPadam
  18. Hihi...lawak sungguh la......
    Suami tu keje la kuat sikit..bg isteri makan banyak-banyak..gemuk la nanti tu...

    BalasPadam
  19. Bg la isteri cukup makan...jgn bagi isteri makan hati....gemuklah isteri tu nnt...mcm2 yg org cari yer...

    BalasPadam
  20. la ada gak nk doa camtu..tah apa2 kan dia org ni...kan kakcik

    BalasPadam
  21. kuang kuang kuang... torkono den.. :D

    BalasPadam
  22. hehehhehe..xpe kak..gemuk itu comel...hheheh

    BalasPadam
  23. hihihi...org nak isteri kurus...dia nak doa kasik gemuk..mcm2 hal la..

    BalasPadam
  24. adoilaaa haha mcm2 wish org ni kan kakcik hehe

    BalasPadam
  25. ishhhh!!!bior betullll...
    gerangan siapalahh yaa..sakan mencari doa nak gemukkan isteri...huhuhu...

    BalasPadam
  26. hahahahaa...
    kakcik kalau sya buat carian tajuknya doa gemukan suami
    boleh ke? nanti kalau ada tandanya sya lah yang cari tu ;p

    BalasPadam
  27. Dari tahun 1986 hingga sekarang ni saya ngaji pondok, baru la hari ni saya tahu adanya doa gemukkan isteri!! kakcik, cmana bunyi doa tu, saya nak tahu la...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.