Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 24 Ogos 2012

Hadiah buat diri sendiri...

Pertama sekali, terima kasih kepada semua yang memberikan ucapan dan doa sama ada melalui pesanan ringkas, panggilan telefon, blog dan facebook.

Hari ini kakcik bercuti dan berpuasa.  Bercuti untuk menghadiahkan diri sendiri dengan tugasan ini...

Timbunan pakaian yang perlu digosok.  Selepas menggosok hampir
empat jam, hanya separuh yang baru diselesaikan!

Penyangkut baju pelbagai rupa dan saiz.

Dua bakul pakaian yang perlu dilipat dan ini sebahagian darinya...

...sebahagiannya telah disusun mengikut 'tuannya' dan yang ini menanti giliran
untuk diletakkan ditempat masing-masing.

8 ulasan:

  1. Takpa Kakcik, hadiah sebegitu ada balasan baik yg menanti di sana nanti, insyaallah :)

    BalasPadam
  2. Kakcik mintak abg Bob hadiahkan pakej " pakaian dihantar ke dobi siap gosok" ;)

    BalasPadam
  3. hadiah yg memang hari hari kira dapat
    kan kakcik

    BalasPadam
  4. hahahaha. best betul hadiah untuk diri sendiri tu..hehehe

    BalasPadam
  5. Kakcik, kakcik, tunggu jap jangan tutup ion tu dulu, ni nak minta tolong gosokkan baju2 saya pulak..tolong yea kakcik, dah terlanjur gosok baju tu boleh saya tumpang sekali..hahahahaha

    BalasPadam
  6. Salam Kakcik,

    mcm tu la kan kak cik tugas seorang isteri dan ibu

    BalasPadam
  7. operasi besar2an la kakchik kan..

    BalasPadam
  8. Saya jemur guna hanger..dah kering terus masuk almari..he he

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com