Kawan-kawan kakcik

Rabu, 18 Julai 2012

Memang pedih...





... tapi aku bukan anak kecil
 yang akan berlari keluar sambil menangis ...

27 ulasan:

  1. nper kak cik??sabaq yerr..menangis la sepuas²nya coz gan menangis sedikit sebyk dapat menenangkan kita :)
    salam ramadhan kak cik :))

    BalasPadam
  2. sabar ya kakcik..kenapa lah manusia ni sikapnya begitu..

    BalasPadam
  3. Salam Kak Cik, nape ni?
    Ada makna yang mendalam di sebalik ayat di atas tu..

    nnt cite ye Kak, kalo dah tenang... Take care kak!

    BalasPadam
  4. Nape kakcik?apa pun harap tenang ok.

    BalasPadam
  5. sabar ya kakcik.
    harap kakcik tabah&bertenang.
    -hug-

    BalasPadam
  6. Kenapa nii kakcik...
    Bersabar ye.,.

    BalasPadam
  7. Dari minggu lepas lagi kakcik macam ni..
    Sedih makchaq.. kakcik selalu ceria ja..

    BalasPadam
  8. kena marah ngan bos masa meeting er...sabaq2..

    BalasPadam
  9. Menangislah.. itu kan kelebihan yang diberi Allah S.W.T... buat menghilangkan stress dan sedih hiba...

    BalasPadam
  10. sabar ye kak ..
    insyaallahhhh ada hikmahnyee kesabaran akk tuu

    BalasPadam
  11. Kian sensitif bila kita semakin matang kan kakcik. Kakak pun kadang rasa begitu juga..

    BalasPadam
  12. Kak chik kenapa ni....sedih je baca n3 akak ni

    BalasPadam
  13. siapa buat mak sedih? jom cite kat fb kite2 aje~~mana tau boleh release sikit~

    BalasPadam
  14. simpan dlm hati dulu kakcik... banyakkan sabar... cari seseorang yg rapat utk meluahkan... supaya kite jd lega

    BalasPadam
  15. kenapa kakcik cer story sikit, mana tau leh hilangkan kesidhan itu. Apapun KA nak wish selamat berpuasa dan semoga segala amal ibadat kita akan diterima!

    BalasPadam
  16. Saya bantai nanges ja bila tak bleh tahan sangat, Kakcik.

    BalasPadam
  17. teringat satu kata-kata yang ustaz asri kongsikan.
    kadang-kadang memang ada manusia menzalimi dan menganiayai kita samada dengan kata-kata atau perbuatan..
    dr asri kata bangunlah dan balaslah dengan anak panah malam..

    tengok video ni kak..
    http://www.youtube.com/watch?v=EyfQgXQ1f20

    mudah mudahan akak kembali bersemangat dan ceria..

    BalasPadam
  18. kakcik... byk2 sabar ya kakcik.. hugs..!!

    BalasPadam
  19. biar pedih telah hilang,parutnya mungkin kekal...

    BalasPadam
  20. saya tak pasti apa yg akak alami...tp bersabar memang banyak manfaatnya..tenangkan hati..take care kak, moga dengan kata2 semangat dari kawan2 di sini akan jadi inspirasi buat akak

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com