Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 22 Jun 2012

Tidak ada masa lainkah hendak 'bermesyuarat'?...

ntah bilalah agaknya 'kita' nak berubah sikap.  Bila dalam bilik mesyuarat saja, sibuk nak 'bermesyuarat' sama.  Tak habis potpetpotpet, macam di waktu lain dah tiada masa langsung hendak bersembang.  Tahu tak perangai yang begitu sangatlah mengganggu tumpuan orang lain yang benar-benar datang untuk bermesyuarat?

Makanan dan minuman yang dibekalkan selepas mesyuarat tadi.  Alhamdulillah.

21 ulasan:

  1. hehehe...biasalah tu kakcik...

    BalasPadam
  2. perempuan la tu kan, memang mesyuarat perempuan kan tak abis2 kak, tak kira tempat, huhu

    BalasPadam
  3. Diorg dari dept lain2 kot..
    Time miting jer baru jumpa.. Hehe

    BalasPadam
  4. mmg tak respek lansung ye kak..saya kalo penting sangat saya tulis dlm note pass kat kawan tak berani nk wat bising tp tu memori dedolu laa,skang goyang kaki sungguh2..hihi :)

    BalasPadam
  5. kalau dah nama pompuan..bercaaaakapp je kejanya..

    BalasPadam
  6. kene tgk tempat lah kan nak berborak pun..sabar lah sikit...time mkn2 nt borak sgt lah...

    BalasPadam
  7. bestnya nasi ayam. muhahahaha

    BalasPadam
  8. sabar je la kak chik,sy kalau gi surau kat opis ni pun kadang geram je, potpetpot tak kena tmpt..x ksyuk nk solat..sori kakchik lari tajuk...hehehe.

    BalasPadam
  9. sy pun baru lepas bermesyuarat kecil-kecilan dgn kwn lunch td hehe tapi slow2 :")

    sedapnya nampak nasi ayam tu.

    BalasPadam
  10. salam kak cik ..dah terbiasa tu ..seoga berubah jugak suatu hari nanti

    BalasPadam
  11. Suka kalau ada meeting..sebabnya mest ada makan2...

    BalasPadam
  12. EKEKKEK norma2 manusia kak
    x leh lari kan
    sibb baik ada makanan yg dibekalkan
    soo mana yg bengang tuu leh tenang sikit ekkeek ;)

    BalasPadam
  13. betul tu, time meeting nak berborak, pastu isu itu tertangguh2 lagik, entah bila nak dpt jalan penyelesaian, itu budayalah kak hehehehe

    BalasPadam
  14. ye, memang annoying kakcik.. sok sek sok sek macam langau..

    BalasPadam
  15. bercerita ttg mesyuarat nie..teringat program tv Karut Komedia X minggu lepas ttg mesyuarat....macam2 hal berlaku...

    BalasPadam
  16. Banyak ceritalah tu tak habis-habis kakcik. Tak boleh simpan habis mesyuarat takut lupa...

    BalasPadam
  17. mcm budak2 je kan?
    cikgu ngajar kat depan..dia ngajar kt blkg

    BalasPadam
  18. kakcik.. kita pun selalu hadapi keadaan sebegitu... tk suka sgt sbb nk bercerita hal lain ptt bukan masa mesy. hmm

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.