Kawan-kawan kakcik

Isnin, 25 Jun 2012

Jom belajar buat mee kuning...

Ada sesiapa berminat?  Kakcik ambil 'iklan' ini di facebook
kakcik. Saja nak kongsikan di sini, manalah tahu ada kawan-kawan
yang berminat untuk menyertainya. :)

9 ulasan:

  1. ikutkan hati mcm nk join je sis..tp jauh ke pulok..

    BalasPadam
  2. bagus utk ibu ibu tunggal dan ibu ibu yang nak tambah pendapatan sertai program macam ni..free pulak tu..

    BalasPadam
  3. igt lagi masa kecik2 tolong mak buat mee kuning
    dulu susah nak cari yg dah siap..ker mak tak nak beli sbb mahal.ntahla

    BalasPadam
  4. wahh.. menareks..~
    kakcik g dulu.. nnt ajar saya pulak..
    tarikh neh outstation la pulak~

    BalasPadam
  5. mesti ramai yg join,... sy nak join pun rasanya x sempat sebab weekend penuh aktiviti kat sekolah sampailah puasa sebab nak habiskan aktiviti sebelum ramadhan, sampai ahad pun ada program,...

    BalasPadam
  6. salam

    jauhnya..

    kalau dkt mmg pergi ni..

    BalasPadam
  7. bagus tu..tak payah beli mee kuning kat kedai lagi dah lepas ni..dah boleh buat sendiri.

    BalasPadam
  8. betul ker tu...mnarik..bestnye..yg penting FREE..i like u...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.