Kawan-kawan kakcik

Isnin, 28 Mei 2012

Wajah-wajah...

Ish... tak senonoh betul.  Cuba habiskan dulu karipap tu!!

Letih ke makcik?

Gaya yang sama, latar yang berbeza.

Dengan mimik muka begini, wajah Allahyarham ibuku sepenuhnya tumpah di wajahku.
Adik-adikku pastinya bersetuju dengan kenyataan yang tak boleh dinafikan itu.


Ada juga yang tidak mengenali pokok dan buah salak.  Eh! bukan kakciklah tapi...

Dengan gaya ala-ala mak pengantin. ( Cerita-cerita di sebalik gambar
akan di catatkan sekiranya 'angin' kakcik baik nanti, ya?)

Hahaha... makcik tua yang perasan muda.  Berpakaian serba hitam
(sampaikan selipar pun berwarna hitam) dalam cuaca panas terik adalah
sangat merengsakan!

Akhirnya, ada juga gambar dalam pakaian yang sesuai usia! :)

15 ulasan:

  1. Assalamualaikum my dear kakCikS:)

    hehehe...KakcikS..
    leh jadi duta melwat pasar Siti Khadijahh nihh..
    gaya ala2 model gitu..hehe

    MOga KakCikS ceria hari ni yaa..;)Take care!

    BalasPadam
  2. alamak bestnya cuci mata kat pasar siti khadijah ye kak cik, mesti dah shopping baju raya skali ni ;)

    BalasPadam
  3. Peh, kali ni Kakcik byk jalan jauh, kan? Best jln Kelantan. Sy nie teringin benarlah nak ke KB tu. Huhuhuhu....

    BalasPadam
  4. masih ranggih lagi tu makk.. ahaks

    BalasPadam
  5. Caption tambahan
    g.1. berangan nak beli apa kat pasar SK
    g.2. Frust..penat rayau barang nak beli tak de pulak
    g.3. pasrah..tapi kat belakang ni belum check lagi..
    g.4. lega.. lepas shopping makan..


    gambaq lain kakcik kena buat entri tau...

    BalasPadam
  6. sempat posing atas pasar siti khatijah....hik3...

    BalasPadam
  7. assalamualaikum kak cik...

    lama tak melawat kakcik..semoga kakcik sekeluarga senantiasa mendapat rahmat Allah SWT

    BalasPadam
  8. fuuyooo kak cik g klantan ek???best pasar tu..

    BalasPadam
  9. kakcik berpakaian serba hitam, mengingatkan saya kepada uncle Gedek! ahahaha

    BalasPadam
  10. sedap kak, saya suka jeruk buah salak

    BalasPadam
  11. Kak cik pakai macam mana pun tak apa selagi bersopan dan menutup aurat. Bukan cekci pung...:)

    Peace kak cik...hehehee...

    BalasPadam
  12. bessnyer jenjalan kat sana...makanan sedap2kan...pose tetap pose hehe

    BalasPadam
  13. tiap kali balik kelantan mesti cik (atuk shujin) bagi buah salak banyak2..saya tak berapa suka sangat salak.. tapi tak sampai hati nak menolak..kesian orang tua tu..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.