Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Mei 2012

Bukan kakcik yang kata, tapi Afasz yang kata...

Nakal betul Afasz ni tau... Jom baca catatan Afasz tentang perkelahan blogger Ahad lepas DI SINI.

Ada juga catatan tentang perkelahan yang sama di blog Azian Elias DI SINI.  Sudi-sudikanlah jengah, ya? :)

Di blog Acu Sayang ini pun ada catatan dan gambar, ya kawan-kawan. :)


50 ulasan:

  1. Heheee, bila ada dialog macam ni baru bertambah seri gambar tu kan :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bagus idea Afasz tu, kan? :)

      Padam
    2. hehehehe....seorang ibu yg menasihat kan anak BUJANG nya :D

      Padam
  2. alahai anok omak..alahai anok omak hehe...jang ooo jang...kesawah engkau ehh...
    ehhh betul ke loghat N9 saya tu kak cik hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... kakcik ni orang Kuala Kangso, manalah kakcik pandai sangat dengan loghat Nogoghi tu. :)

      Padam
    2. actually kat atas tu lirik lagu apa kono eh jang ....

      Padam
  3. As salam Kakcik,

    Seronoknye berkelah dgn blogger yg lain... Agak2 nnt ada tak yg nak ajak Marya join bila balik Msia sok...hehehe ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Marya.

      InsyaAllah, jika ada rezeki dapatlah kita berjumpa-jumpaan nanti. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Afasz tu pun cute orangnya. :)

      Padam
    2. eh sy cute ke?????sy takde dlm gambar la kak cik :P

      Padam
  5. Hihihi omak tu nmpk pasrah yo, sweet!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Apo nak dikato... kalau dah kehendak anak, mak terpaksola ikutkan yo walaupun dalam hati mak mendidih bagai nak gilo! ;-)

      Padam
    2. drama ni...nantikan part 2.

      Padam
  6. haha, ingatkan dia org Kelantan sebab bawakan nasi kerabu?

    BalasPadam
  7. aik!!
    kak Cik cakap Noghori!!?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau kakcik bercakap loghat Nogoghi, silap2 oghang Nogoghi pun tak faham! ;-)

      Padam
  8. Hahaha... boleh fuga Faz buat dialog macam tu...
    Macam kena je..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maknanya, Fasz memang kreatif, kan? :)

      Padam
    2. hehehe tq kak cik...nnti kan part 2.

      Padam
  9. Hehehehehe...a`ahlah Kakcik. Kena je situasinya. Hehehehe.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... itu yang kakcik teruja nak 'curi' gambar tu... :)

      Padam
    2. curi je...kn ada gambar kakcik yg cute :D

      Padam
  10. teringat kat lagu mastura dan ally noor...
    mano lah dio org gek eh...heheheh!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ghaso ei ado layie Mastura ngan Ally Noor tu. Sodap gak telingo mendonga lagu mereka. :)

      Padam
    2. byk lagu noghori....

      ala omak kawin kan aku pon ada....

      Padam
  11. kadang2 acu,ee & kawan2 ee suka nyanyi kan lagu nie masa karaoke..kelakar je..hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... ado makno sebalik lagu tu... :)

      Padam
  12. Balasan
    1. Bro Framestone tu memang lebihkurang sebaya dengan anak sulung kakcik. :)

      Padam
    2. oooo kak cik ada anak yg sebaya bro ke? kak cik tahu ke umur bro?

      Padam
  13. hahahah....memacam...

    still xleh nak join lagi...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak mengapa. Mungkin di lain kali, InsyaAllah. :)

      Padam
  14. Balasan
    1. Berpeluh-peluh kakcik dibuatnya. Pedas sangat!

      Padam
    2. tak sempat makan nasi kerabu , bawak balik tp abg yg makan, sbb sy tetido sampai petang :D

      Padam
  15. hehe...lawak dialog nogori..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... ada aje idea si Fasz tu. :)

      Padam
    2. :D

      sj nak menceriakan seuasana di hari rabu yg wordless wed

      Padam
  16. comel kak cik..comel sangat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik ke yang comel? Ish.. biar betul!

      Padam
  17. hahaha..comel gila dialognya..

    BalasPadam
  18. eh kakcik orang nogori eyh?alamak yna suka sangat bahasa n9 nih..payah nak paham..hehe..buatla entry full dalam bahasa nogori kakcik..:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangankan nak buat catatan dalam bahasa N9, nak buat dalam loghat daerah asal kakcik (Kuala Kangso) pun kakcik gagal! ;-)

      Padam
    2. ni lirik lagu dlm apa kono eh jang. fasz pon tk pandai ckp nogori tp bakal ehem2 org nogori....

      kawan rapat masa study pon org nogori....

      Padam
  19. seronokkan kakcik gathering2 ni..jomlah turun johor pulak, hehe

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com