Kawan-kawan kakcik

Jumaat, 13 April 2012

Gara-gara syarikat insurans, dah sihat boleh jadi sakit balik...

Alhamdulillah. Dah boleh keluar wad tapi masih tersangkut di sini kerana karenah syarikat insurans yang banyak dalih. :(

18 ulasan:

  1. Syukur alhamdulillah Kakcik dah kuar wad,lepas nie pun bykkan berehat,insuran,insuran....

    BalasPadam
  2. Syukur Alhamdulillah... Kakcik dah keluar hospital.. Mudah-mudahan urusan akak dipermudah.

    BalasPadam
  3. Memang selalunya lambat urusan discharge tu pasal hospital nak settle dgn insurance kita..Kakcik ambil insurance apa ya?

    BalasPadam
  4. Discharge procedure tu kakcik.. Pihak hospital tak kan lepas kan kita selagi insuran tak setel.

    Sabar ya...

    BalasPadam
  5. alhamdulillah..dah keluar..moga sembuh sepenuhnya...

    BalasPadam
  6. Lega dengar kakcik dah boleh keluar wad...

    BalasPadam
  7. sabar kakcik..
    jangan la sakit balik
    semoga dipermudahkan ye :))

    BalasPadam
  8. Alhamdulilah..kakcik dah beransur pulih...

    BalasPadam
  9. Kakcik, semoga terus sembuh. Jangan la sakit balik disebabkan dek insurans tu. Saya haritu pun sama jugak, meluat betul dengan kerenah dema. Last2 saya bayar sendiri saja. Buang masa & sangat2 sakit hati.

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..kk cik dah boleh keluar

    BalasPadam
  11. Salam Kak Cik,

    Boleh saya tahu apa masalah kak cik???

    BalasPadam
  12. kirim salam pada misi kat kaunter depan tu, eh?

    hehe

    BalasPadam
  13. Salam Kakcik,

    Dah discharge? Alhamdulillah. Tp insuran ni, kita remit tiap2 bulan tanpa songeh, dia nak bayor banyak songeh!

    BalasPadam
  14. Alhamdullillah.. kakcik dah discharge? insuran 'C' tu ke kak? baru 13 hari beroperasi byk sungguh masalahnya. hmm. Banyakkan rehat ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cyana... kakcik rasa kakcik nak buat satu catatan tentang apa perlunya Bernas mengambil syarikat insurans CM yang langsung tak profesional itu!

      Padam
  15. Kakcik sakit apa?? Moga sembuh segera..

    BalasPadam
  16. Tak dan laki nak menduda then nikah gadis muda... Lol

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.