Kawan-kawan kakcik

Selasa, 20 Mac 2012

Sebahagian diriku...


Gambar diambil dari facebook KELAB BERNAS HQ


54 ulasan:

  1. Balasan
    1. Macamana acuan, begitulah kuihnya. :)

      Padam
  2. Ala.... Along pulak tak ada....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Along tak ada, Angah pun tak ada.

      Sebenarnya Bangcik dan Adik menyertai program motivasi untuk pelajar sekolah rendah/menengah masa cuti sekolah minggu lepas (sehari saja). :)

      Padam
  3. Balasan
    1. Anak bapak yang dikandung dan dilahirkan oleh mak. :)

      Padam
  4. saya bayangkan family saya, macam family kakcik..bila anak2 saya dah besar nanti...sebab anak2 saya semua lelaki..hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Baru 2, kena tambah lagi 2. Baru sama. :)

      Padam
  5. assalamualaikum kak cik...di harap semua sihat. salam pada kakcik serta kirim salam pada abang dan anak2.:)))

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam Kakcik,

      abang tu makin besar makin slim yek? Aktif kot!

      Padam
    2. Wa'alaikummussalam Wati. Di mana sekarang. Lamanya kakcik tak dengar khabar Wati. Semoga Wati dan keluarga sihat sejahtera semuanya. :)

      Padam
    3. W/salam Yong. Sekarang ni dia dah mula berisi balik, tapi dia yang paling tinggi dibandingkan dengan abang2 daqn adiknya.

      Padam
  6. Salam Kak Cik,

    Wahhh...dah besar rupanya anak2 kak Cik ni ya....

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Ros...

      mak mereka pun bukan muda lagi. :)

      Padam
  7. seronoknya kak chik anak dah besar2...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Semoga mereka semua menjadi anak yang baik lagi soleh serta berjaya dalam kehidupan di dunia, sejahtera di akhirat. :)

      Padam
  8. Assalamualaikum Kak Cik

    sama2 senyum

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikummussalam Atuk...

      adalah yang menggelikan hati agaknya tu. :)

      Padam
  9. lelaki2 yang menyayangi kakcik...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik juga sayangkan mereka, Ida. :)

      Padam
  10. Balasan
    1. Betul tu Su. Along dan Angah tiada bersama. :)

      Padam
  11. eh...senyum tu
    sepesen jek..hehe :P

    BalasPadam
  12. mereka yg menyayangi akak .. soo sweet ;)

    BalasPadam
  13. Balasan
    1. Watak mereka berbeza-beza, kan? :)

      Padam
  14. tak sabar tunggu hero saya besar cam hero kakcik ;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sedar2 nnati mereka lebih 'besar' dari Irfa. :)

      Padam
  15. masih beruntung kita kerana ada yang masih menyayangi!

    BalasPadam
  16. hehehe...semuanya hampir sama...

    BalasPadam
  17. kakcik... asa angah yg nampak lain sket. mungkin sebab badan kecik kot. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa kecik dulu, gaya jalan Angah sebijik gaya Ayahnya. Angah tu memang takut sangat kalau jadi gemuk tau Cyana... hehehe...

      Padam
  18. As salam Kakcik,

    Yg Marya lihat, mata & mulut... Sebijik!... Dah bsr anak lelaki k.cik ni... Tak lama lg bolehlah bermenantu...heheee... Jgn lupa jemput Marya tau! ;)

    Novelist kwn sy tu bkn Ahadiat Akashah, sy dulu pun igt mcm tu jgk... Dia xlah fames tp berjaya jgk hasilkan 2 buah novel dipasaran thn 2000 dulu... sy pun xtau sb nama penanya 'Penjahat Kota'... Skrg baru tahu... Sy nak beli buku die tp die xmo jual, just bg sample draf shj utk sy baca... mcm menarik! Nnt sy kongsikan ceritanya ye :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Marya...

      anak lelaki sulung kakcik dah nak masuk 25 tahun dan InsyaAllah akan mendirikan rumahtangga hujung tahun nanti. :)

      Kakcik tunggukan ulasan novel kawan Marya tu.

      Padam
  19. keluarga yang disayangi & dikasihi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Semoga mereka juga sentiasa menyayangi dan mengasihi. :)

      Padam
  20. Balasan
    1. Boleh buat pengesahan tanpa perlu ujian DNA, kan? :)

      Padam
  21. tanpa yg 'sebahagian' ini, mmg idup kita x penuh, kan kakcik?

    p/s: merajuk x kasi untung ah, kak. sy lebey kpd bertapa psl cuti sekolah n balik kg pula...hihiihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu Ayu. Ada rasa kosong dan lopong bila tidak bersama mereka. :)

      Padam
  22. comel la second half akak ni... :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com