Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 24 Mac 2012

Dah jadi tempat mengiklan yang lucah pula...

Sebagai jalan penyelesaian, terpaksalah ianya kubuang dari
sisi kanan blog ini.  Kalau ada kawan-kawan yang ingin 
menghulur salam, masuklah ke ruangan komen
(sementara ianya juga masih ada).

18 ulasan:

  1. kakcik qema pun rasa nak buang banyak iklan je kat situ huhu..ni lagi la, iklan lucah pun ado..

    BalasPadam
  2. As salam kakcik,

    Jijik betulkan... Alhamdullillah, sy punya tkde pulak 'menda2' tu menyinggah... eeeiiii... sabar jelah klau nak mengiklankan pun! :)

    BalasPadam
  3. benci advert gini!! sakit hati sangat!

    BalasPadam
  4. Memang haghu sungguh bila jadi lagu tu, haisy..Saya dari dulu takdak chatbox tapi dulu masa tak boh comment moderation, ada jugak yg dok komen buat iklan kursus solekan bagai. Nasib baikla takdak iklan *toot* tu.

    BalasPadam
  5. tu sebab blog sy xpakai shoutbox =)

    BalasPadam
  6. kadang2 yg dtg kat situ semuanya mengarut-ngarut...!

    BalasPadam
  7. Nasib baik kat shoutbox cik rose tak ada hihihi memang memalukan...

    BalasPadam
  8. Saya bagi nasihat baik..le pas tu..

    BalasPadam
  9. eiii memang tak sesuai..setakat ni belum terjadi di sb saya lg

    BalasPadam
  10. Salam Kakcik,

    Memang shout box akan pun dah berbau2 macam tu jugak sejak akhir2 ni.

    Besok, dah reda2, sikit boleh kakcik aktifkan bali shout box tu.

    BalasPadam
  11. Assalamualaikum Kak Cik

    ada ke cara kita delete mana yg kita tak nak

    BalasPadam
  12. salam.....kita boleh delete,dgn login ke akaun cbox kita....di situ kita boleh buang yg x berkenaan.
    tapi dh jd satu keje la pulak kan....hehehe

    skrng saya pun dh tak pakai chat tu....
    sbb pernah masuk link ke web site yang bukan2....
    jadi senang citer x yah pakai lah hehhee

    BalasPadam
  13. Kak chik sy pon da lma x guna shoutbox...mcm2 iklan kat situ..

    Baik x guna...

    BalasPadam
  14. Betul laaa...kat shoutbox saya pun macam ni..macam ruang iklan jer..

    BalasPadam
  15. Salam kakakku kakcik ..
    Setakat ini ruang sembang say belum ada yg mcm tu..segan jgk tuh!

    BalasPadam
  16. Ramadhan lepas, kita saling bertanya khabar melalui ruangan itu...

    beberapa bulan selepas itu.. ruangan itu telah hilang daripada blog ku..

    itulah natijahnya apabila si pengguna mengambil kesempatan di blog orang... jenis muka takda kemaluan... hahaha..

    BalasPadam
  17. komunitas LAB, komunitas pemuda kreatif
    http://komlabpgsdunm.blogspot.com/
    http://laboratoriumilmupengetahuanalam.blogspot.com/

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com