Kawan-kawan kakcik

Khamis, 16 Februari 2012

Tayang gambar lama lagi...




Ha... siapa tahu ini gambar siapa?

42 ulasan:

  1. ermm..nostalgia kan kakcik
    kalau sya tengok album lelama tu, terasa nak kongsi jugak tapi malulah, zaman gedik2 tu ;p

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sesekali seronok mengimbau kenangan lalu. Tapi, kakcik tak boleh nak letak gambar2 lama kakcik. Kalau nak letak pun kena pilih betul2. :)

      Padam
  2. Wah kakcik... Flashback..

    Bestkan kakcik.. Lama2 sekali tengok balik photo2 lama.. Saya selalu sengeh sensorang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teringat zaman anak-anak tu masa kecil dan baru belajar bertatih. :)

      Padam
  3. kakcik.. bestnya layan gambo lama nie. sy teka yg last tu along. betul ker?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Best tu memang best Cyana. Geram pun ada juga sebab dulu kakcik kurrrrussssss je... (~_*)...

      Ye, tekaan Cyana tu betul. :)

      Padam
  4. Salam kakchik
    Tidur pukul brapa?
    Pejam jelek anak2 dah besar, kita pun dah tu...a.
    jumpa lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Mama Ju...

      Alhamdulillah kerana kita diberi peluang melihat anak2 membesar di depan mata. Tahu2, mereka dah lebihj besar dari kita dan ya... kita makin tua rupanya! :)

      Padam
  5. sekejap sahaja masa berlalu, tak lama lagi along bergelar suami orang..
    wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    BalasPadam
    Balasan
    1. InsyaAllah tahun depan mungkin kakcik dangan Abang Mus bertukar status pulak! :)

      Padam
  6. tak dapat teka, anak kak chik lebih kurang sama masa dorang kecik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Ina...

      bila tengok gambar lama, kakcik rasa rindu pulak pada zaman kecil mereka. :)

      Padam
  7. saya suka tengok gambar2 lama. sesekali balik kampung, mesti selongkar gambar masa kami adik beradik ketika kecil2 dulu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik ingat nak jadikan gambar lama sebagai motivasi untuk kuruskan badan, tapi tak jadilah Eelobor. :)

      Padam
  8. sukenya saya tgk picture anak2 kakcik yang dah besar2 ni, saya rindukan pic last tu kak cik, agak2 tu bangchik heheheh

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aju...

      gambar akhir tu dah berusia lebihkurang 23 tahun! :)

      Padam
    2. tekaan ( dalam hati ) saya betul kali ini!
      kalau gambar masa kecil kita dulu, hitam putih.

      Padam
  9. wah..suka suka
    comel..
    wah along..sangat cute masa kecik...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cheqna...

      sekarang pun Along cute juga - terlebih cute! hehehe...

      Padam
  10. seronok kan tengok gambo2 lama...
    boleh senyum sorang2 lah kalo tengok tu...
    comel2 banget gambo yg last tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang semuanya sudah ada kemahuan yang tersendiri...

      Padam
  11. Balasan
    1. Kenangan yang tak boleh dipadam begitu sahaja. :)

      Padam
  12. comel along ye.. =)
    gmbr sy masa kecik ada sekeping je tu pun tak tahu la kat mana simpan dah..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar Along masa kecil paling banyak sebab zaman tu tak ada lagi digital atau simpan dalam komputer. :)

      Padam
  13. Balasan
    1. Mereka sentiasa sweet di hati mak mereka. :)

      Padam
  14. Heee... comelnya along masa kecik. Gebu-cute-comel... kelak anak dia mesti macam ini juga. Kakak suka tengok gambar budak-budak macam gambar yg last...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sekarang pun Along 'sangat gebu'... hehehe...

      Padam
  15. salam kak cik,

    pasni akak letak pula gambar akak masa zaman remaja! mesti cantik kan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. W/salam Amy...

      zaman remaja kakcik, cantik tu rasanya tidak, tapi kurus, ya. :)

      Padam
  16. comel2 semua masa kecik.. masa besar handsome2...

    BalasPadam
  17. Balasan
    1. Mak sorang je heroin tapi bukan dadah! :)

      Padam
  18. wah.. along eh.. ingatkn adik.. comel sgt..

    BalasPadam
  19. saya terbayang family saya macam family kakcik..semua hero, mommy ZZ aja heroin..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dr baru ada dua hero je. Masih ada harapan nak dapat heroin. :)

      Padam
  20. Balasan
    1. Waktu kecil, anak2 semuanya comel, kan? :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com