Kawan-kawan kakcik

Rabu, 29 Februari 2012

Tak tahu nak kata, bila tuan punya badan dah mengaku...



Tapi... mungkin lebih baik begitu daripada menjadi parasit yang hanya tahu menumpang kemudian menyebarkan penyakit.  Betul tak, kawan-kawan?



13 ulasan:

  1. Selalu meminta maaf tak salah kan? :)

    BalasPadam
  2. :)


    maaf dan memaafkan..tp sy x suka org yg jadikan maaf sbg permainan bibir..dh ckp maaf esok-esok buat lagi arghhh

    BalasPadam
  3. Mengaku atas kesalahan yang dilakukan lbh baik dari hipokrit & menipu:)

    BalasPadam
  4. selalu meminta maaf dan selalu memaafkan.... yang terbaikk

    BalasPadam
  5. Kakcik...

    Ni Ada kena mengena dengan cerita tadi ke?

    BalasPadam
  6. komen asal tu agak keterlaluan.. kalo si dia diperkatakan begitu, bagaimanakah reaksi nya nanti.. minta maaf memang yang terbaik, pastikan tak berulang hal yg sama..

    BalasPadam
  7. mengaku adalah lebih baik dari dikantoikan.

    BalasPadam
  8. couldn't say it better than u just did,kak. :)

    BalasPadam
  9. Meminta maaf itu amalan yg mulia tapi bila baca bahagian "I'm always like this" tu yang tak berapa sedap..sepatutnya bila dah buat salah, berubahlah menjadi insan yg lebih baik dan bukannya sentiasa melakukan kesilapan yg sama. Ini peringatan untuk diri saya..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com