Kawan-kawan kakcik

Rabu, 8 Februari 2012

RTK - Ayam Panggang dengan Sos Lada Hitam...



Hidangan disediakan oleh adik perempuanku dengan bantuan Bangcik yang sangat berminat mempelajarinya.


25 ulasan:

  1. sedapnya..bangcik ni ada bakat memasak kan, kakcik suruh la dia masuk kelas memasak ke, kaya ohh jadi chef nanti..

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Kak Cik

    minat betul Bangcik bab2 memasak yer...

    BalasPadam
  3. dah la perut tengah berkeroncong ni kakcik..aduhai..menguji betul gambar ayam panggang tu...terer dia ye..;)

    BalasPadam
  4. sedapnya...minat ye bangcik bab masak memasak ni....bila nak ajak dt kerumah ni...lapo

    BalasPadam
  5. wah bangcik boleh masuk masterchef musim kedua nnt :)

    BalasPadam
  6. Salam kakcik
    Jam sudah pukul 2 petang. Memang terliurlah lihat ayam ni

    BalasPadam
  7. nampak sedap tu kakcik. best kan bila anak dah besar. sesekali dia ganti tmpt kita sebagai tukang masak.

    BalasPadam
    Balasan
    1. tulah kan kakchik... nampak sodap..!

      nak suruh abngchik buat utk kita2 semua pulaklah.. hehehe

      Padam
  8. nasib baik tengok gambo ni time dah kenyang....
    sedapnya kakcik

    BalasPadam
  9. wahhhhhhhh!~ nampak sedap kak... kompem rasa pun sedap jugak tu...
    bertuah kakcik - anak teruna rajin memasak!

    BalasPadam
  10. smpi ati kakcik x jemput sy skali...waaaaaaaaaaaaaaa

    BalasPadam
  11. Thaun depan kakcik suruh bangcihk masuk masterchef..

    tu bangchik nk lawan uncle gedek ke?

    BalasPadam
  12. Terbukti anak lelaki juga boleh diharap di dapur:)

    BalasPadam
  13. Terbayang2 kuah tu berlinang2 di atas ayammm..

    BalasPadam
  14. Minat memasak Bangchik ni yer....

    BalasPadam
  15. saya rasa bangchik ni boleh jadik chef lah!

    BalasPadam
  16. bangcik tu berminat memasak barangkali ikut emak dia.

    dalam entri terbaru saya ada saya mengadukan masalah blog saya. entah2 kakcik boleh bantu.

    BalasPadam
  17. salam

    nampak sedap...mujur saya jenis bukan makan banyak..sedikit cubit ok

    BalasPadam
  18. salam kakcik... menjengah setelah beberapa cuti tak online. sekali pandang ayam... yam yam yam. mesti bangcik ikut jejak kakcik yg suka memasak..

    BalasPadam
  19. saya suka ayam panggang yg garing2 gitu...
    takyah sos pun takper...
    bangcik tu kalau digilap dgn betul, boleh kenyang selalu kita kakcik hehhe

    BalasPadam
  20. Wahhhh...ini mcm aaaa....kalau LUNCH maw nya dengan 3 pinggan nasi den belasah.....kes lupa diri...ahakz

    BalasPadam
  21. aduhai.,..ape je yg ada black pepper mmg bikin hati ni cair mak.......huhuhu

    BalasPadam
  22. rajin btoi kak cik ni...boley buat buku masak-masak

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.