Kawan-kawan kakcik

Khamis, 9 Februari 2012

Jom ikut saya mandi...

Kita pergi mandi di sini

Seronok tau... rasa macam tak mahu balik

 
Ini jadual kaunternya

Ini pula jadual sessi penggunaan.  Bayaran masuknya sangat murah, kan?

Sila ambil perhatian kepada pantang larangnya, ya...

32 ulasan:

  1. Balasan
    1. memang dia seronok sangat, tambahan pula ditinggalkan berdua dengan kawannya tu selama hampir dua jam! :)

      Padam
  2. nasib baik la sy dah pergi hari tu kat putrajaya kalau tak meu meroyan tengok entry mak ni!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mak pun rasa nak je terjun sama ke dalam kolam tu, tapi kena pakai pakaian mandi. Sekarang dah ada pakaian mandi muslimah, kan? :)

      Padam
  3. Menarikla Kak Chik...Shah Alam punye asik full house, kita cubaKL punyer lak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat sini pun ramai orang, tambahan kalau hari cuti. Tapi, kolamnya sangat luas (maklumlah kolam renang). Bolehlah cuba datang nanti. :)

      Padam
  4. kakcik ada satu lagi larangan...
    dilarang kencing dalam kolam.. hahahha...

    kat mana eh kakcik.. nak bawak anak2 ler..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ana...

      di Bandar Tun Razak, berhadapan dengan HUKM je. :)

      Padam
  5. budak2 paling suka mandi yee..
    layan..

    BalasPadam
  6. nak kena pakai swimming trunk ke??sluar trek xleh ek??

    BalasPadam
  7. Syok! Nak try bwk Aydin g mandi kat pool2 awam mcm nie. Kat Kj nie ade 1. Hiks!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kat kolam yang kakcik tunjuk ni, ada kolam khas untuk kanak2. Di bahagian itu, penjaga boleh pakai pakaian biasa (tak perlu swimming suit/trunk). :)

      Padam
  8. Assalamualaikum kakcik..

    Bebudak kalau dah dapat air..mmg tak mo naik.

    Maaf kakcik, sejak naik keje.. Kelamkabut sikit waktu BW..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikummussalam Kakya...

      kakcik pun kalau dapat berendam, rasa takmo naik! :)

      Takpe, kakcik faham kesibukan Kakya.

      Padam
  9. syoknya dpt berendam dlm kolam...tah2 dlm cuaca panas ni kan kak...hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tapi bila cuaca panas, air dalam kolam yang terdedah itu pun rasa panas. :)

      Padam
  10. Dolu2 pernah pergi mandi ke sini...masa kecik2..heheh.. biasalaa budak2 kalau dpt mandi..mmg suka laa..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Budak Sepet tu dah minta dengan ayahnya untuk pergi mandi lagi. :)

      Padam
  11. anak2 ida kalau ajak kolam kt sini tak mau diorg...tp haritu singgah kt pedas suka pulak..sehari suntuk pun tkpe..

    kak cik ni no baru ida..nanti kakcik sms ye..
    012-2064872

    BalasPadam
    Balasan
    1. Anak2 kakcik jumpa pantang air (macam maknya juga, tapi maknya dah tua2 ni segan pulak).

      Kakcik memang dah ada nombor hb baru Ida tu. Nanti kakcik sms Ida ya. :)

      Padam
  12. seghope je dgn rege putrejaye kak.. :)
    baju renang muslimah teman tak brape sehat, tak dapat le beghendam.. hmmm..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mike tu elok bawak berehat adik Intanku sayang. Jangan nak berenang berendam bagai! :)

      Padam
    2. baiklah wahai akakcikku sayaannnggg :)

      Padam
  13. anak saya 'hantu air'.. pantang jumpa swimming pool, air dalam besen pun dilenjannya...
    Tq kak cik, saya akan ke sana

    BalasPadam
    Balasan
    1. SvsS...

      hahaha... biasalah, jarang sangat budak2 tak suka dengan air. :)

      Padam
  14. Sama la dgn anak saya kakcik.. Kau dh betemdm x mau naik dahhh...sampai kecut mandi manda tuu...pastu baru la lapar sebab lama sgt beremdamnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang pun Ain, siBS elok masuk dalam kereta je dah mengadu lapar. :)

      Padam
  15. kak chik kat rumah cik ina kolam renang MPK, rega ngan waktu pun sama.budak-budak ngan air tak dapat dipisahkan : )

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangankan budak, Cik Ina. Mak bapak budak pun kadang2 sama naik. :)

      Padam
  16. Jauhnye kak. kalau tak boleh kita dating.
    Saya pun selalu bawa anak2 pegi mandi kolam. Nasib ada dekat dgn rumah. byrnnya mahal la jugak. dewasa rm10. Kanak2 rm5. Selalunya kalau pegi kami bawa bekal. Saya siap beli swimming suit muslimah sbb geram tengok kolam tu. Tapi sayangnya saya tak pandai berenang. Dok tertonggeng tonggeng la dalam kolam tu nak blajar berenang.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.