Kawan-kawan kakcik

Khamis, 22 Disember 2011

Ke Utara lagi...

InsyaAllah, kalau tak hari ini, esok pagi kakcik akan mengikut suami ke Utara lagi (anak-anak belum pasti nak ikut atau tidak).  Dua minggu lepas kami pergi dengan menaiki burung besi bewarna merah...


Kali ini, buat kesekian kalinya kami akan melalui Lebuhraya Utara Selatan.  Doakan perjalanan kami selamat pergi dan balik, ya.  Sekarang musim hujan dan kita tak tahu apa kemungkinan yang berlaku sewaktu dalam perjalanan...

Nampak tak bas yang mengekor rapat di belakang kereta kami itu?  Sudahlah hari
hujan, pemandunya langsung tidak ada rasa takut agaknya. :(


28 ulasan:

  1. owh...acu pun insyaAllah akan balik kampung malam esok

    BalasPadam
  2. owhh ke utara ye..leh mai singgah sini kot..hehee

    moga selamat perjalanan kak cik sekuarga..

    BalasPadam
  3. semoga selamat di jalanan - pergi dan balik ye kak...
    khabo kat hb kakcik - hati2 bila memandu...

    BalasPadam
  4. sama la kami sekuarga ke utara gak sambung cuti xmas...moga selamat semuanya.

    BalasPadam
  5. moga selamat dalam perjalanan ;)

    BalasPadam
  6. suami kakcik melawat kilang Bernas cawangan Kedah ke?

    BalasPadam
  7. Salam Kakcik,

    Ya betoi, cuaca skrng ujan jer, ada tempat air naik. Drive carefully dan selamat berusaha!

    BalasPadam
  8. berhati-hati dijalan raya...kirim salam orang utara...

    BalasPadam
  9. moga selamat dlm perjalanan pergi & pulang ya kak.

    musim hujan skg ni mmg kena betul2 careful.. :)

    BalasPadam
  10. Semoga kakcik suami isteri selamat dalam perjalanan.

    BalasPadam
  11. semoga Allah SWT permudahkan semuanya ye. seronoknya gi utara, kirim salam ngan org utara : )

    BalasPadam
  12. hati2 kakcik..jangan lupa beli jeruk..:)

    BalasPadam
  13. semoga perjalanan ke utara nnt selamat pergi dan balik..

    BalasPadam
  14. hati2 drive ye abang mus..berhemah tau.. hihi, macam ler ni blog abang mus ekk.. hehehe..

    BalasPadam
  15. salam ziarah dan salam kenal.. follow :)

    BalasPadam
  16. semoga selamat pergi dan pulang..salam kenal kak cik

    BalasPadam
  17. assalamualaikum kakakku kakcik..

    ke utara tu ke mana kakcik?

    moga selamat pergi dan balik..

    BalasPadam
  18. pemandunya tidak akan merasa takut sebab dia BESAR, kita ketakutan sebab kita KECIL. Kalau terjadi apa2 kita yang menanggung risiko yang lebih!

    BalasPadam
  19. Dapatlah jenjalan kakcik. Abg Mus meeting, kakcik dating kat shopping complex dgn adik (kalau dia ikutlah)

    BalasPadam
  20. Kakcik..
    mudah2an selamat dalam perjalanan pergi dn kembali...

    BalasPadam
  21. assalamualaikum ibu,

    sudah lama asyik blogwalking je.
    semoga perjalanan ibu selamat pergi dan balik..kalau tak ada apa, singgah lah ke kedai.rindu pada ibu.

    BalasPadam
  22. hajat untuk jelajah utara tnh air cuti sek ni x menjadi nmpknya...huhu
    bila la nak jd ni..

    BalasPadam
  23. moga kak cik selamat sampai. inshaallah. moga dipermudahkan.. free2, jmpu lwt blog sy kak cik, entri: BERTEMU MAYA ATAU NYATA??? (sedikit review gathering 18 hb tuh)

    BalasPadam
  24. bedebah punye bas!

    *

    mak dah selamat sampaikah? breakfast durian? :D

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com