Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 3 Disember 2011

Gara-gara Ombak Rindu...

Habis koleksi novel-novelku dipunggah oleh adik dan anak-anakku...

semata-mata untuk mencari novel Ombak Rindu dan dua novel sambungannya!

28 ulasan:

  1. saya pun ada 3-3 novel dia hehehe....
    tp lom baca semula n belum tgk wayang lg

    BalasPadam
  2. Mimi...

    kakcik pun ingat nak baca semula novel2 tu. :)

    BalasPadam
  3. waaaaa....nak baca jgk novel2 ni..dah lama tobat dr menggilai novel..

    jom baca (",)
    erti qada yang sebenar

    BalasPadam
  4. CikGu Ma...

    kakcik baru nak mula membaca balik. :)

    BalasPadam
  5. SALAM,
    NAMPAKNYA KITA TAK SATU GENG ... DAH LAMA SANGAT TAK BACA NOBEL.

    BalasPadam
  6. W/salam Dato'...

    tak sama minat, bukan beerti tidak boleh bersahabat, kan? :)

    BalasPadam
  7. lama tak baca novel..entah bila nak mula balik..hehe

    BalasPadam
  8. banyak blog bercerita pasal ombak rindu ni,best eh kak?

    BalasPadam
  9. sanggupnya dorang cari:) cik ina dah bersara dari baca novel, sekarang turun ke yuyi.

    BalasPadam
  10. samapi begitu sekali ..!

    saya rasa novel terakhir saya baca ialah "Ranjau Sepanjang Jalan" semasa nak ambil STPM dulu.

    BalasPadam
  11. baca buku, novel mmg cepat ngantuk, hilang minat nk sambung baca...dpt 2, 3 laman tu kira dah bagus sangat tuh....kena beralih arah baca dlm tablet ni agaknya...hehe.

    BalasPadam
  12. saya takleh baca novel..
    ketagih...satu kerja pun tak menjadi kang,
    selagi tak jumpa jawapannya selagi tu taknak berenti walaupun saya tau novel tu tak terbang ke mana-mana...
    serupa macam tengok citer korea...
    jalan selamat takyah tengok..

    hehe

    BalasPadam
  13. gigih! saya ni kan, novel ombak rindu yg part 1 tu pun baca tak abis. ehehehe.

    tapi filemnya isnin nanti baru sempat tgk. ngeee~

    BalasPadam
  14. ooo... kak cik pun pencinta novel juga rupanya...

    BalasPadam
  15. Wah banyaknya koleksi novel Kakcik.. :)

    BalasPadam
  16. ini dh jd fenomena... fenomena bersepah...hihiihih

    BalasPadam
  17. sy cuma ada yg k 3...tp yg lain2 tu pun dah baca..
    teringin sgt nak ke pawagam..tp kt kelate ni xder..huhu

    BalasPadam
  18. waaa dasatnya kakcik! byk nya novel...peminat tegar novel ni =)

    BalasPadam
  19. saya dah lama betul tak ngadap novel...

    BalasPadam
  20. Salam my dear kakcikS...:)

    Aduhai...mmg minat sgt kakciks bc novel yaa...byk koleksi!
    Tini harap koleksi majalah jee...aduhaiii;)

    BalasPadam
  21. salam buat kakakku kakcik..

    entah kenapa, sampai ke hari ini, rasanya saya cuma pernah membaca sebuah novel bertemakan cinta sahaja.."Satu Janji"- RAM ..biasanya kalau ada novel yang menyelitkan unsur cinta.. saya akan skip ke bahagian lain..saya lebih suka novel thriller dan perjuangan..kisah masyarakat kampung dan marhaen..agaknya, ada sesuatu yg menyebabkan saya seakan meluat dgn cerita cinta. Sekarang saya lebih cenderung kepada buku-buku ilmiah..

    BalasPadam
  22. kuat pengaruh iklan ni...
    kat tv saban waktu ada je iklannya. sampai ramai orang yang berebut mencari semula novel ini.

    kpah dah begitu lama meninggalkan novel cinta.

    BalasPadam
  23. dah baca novel mmg bole tahu jalan citer..tapi kat filem ada sikit lain le :)

    best mmg filem nie :)

    BalasPadam
  24. betul ke kalau mengikut statistik, perempuan lebih suka baca novel berbanding lelaki?

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.