Kawan-kawan kakcik

Rabu, 7 Disember 2011

7 hari mencintaiku...

ish... dah kenapa orang tua ni?

masih hendak mencari cinta ke?

tak adalah...

tajuk novel saja...


Sebenarnya, novel ini dibeli oleh adik perempuanku.  Disebabkan dia tidak
mempunyai ruang menyimpan novel, dia memberikan novel ini kepadaku. Diusia
begini, aku bukan lagi seorang pembaca novel tegar yang sanggup menghabiskan
masa berjam-jam untuk membaca...


28 ulasan:

  1. assalamualaikum..
    novel?
    kat rumah pun bersepah2 anak2 suka baca..tahap tegar jugaklah..
    sya pula tengok dulu, klu awal2 rasa sedap baca..bolehlah habiskan..agak2 membosankan, maka ternoktahlah cepat..

    BalasPadam
  2. Wa'alaikummussalam Sal...

    baca novel ni macam makan juga. Kalau rasa sedap pada suapan pertama, akan diteruskan sehingga habis. Tapi, kalau sebaliknya, hanya akan ditelan andai betul2 sedang kelaparan. :)

    BalasPadam
  3. Kakak masih suka membaca novel kakcik...

    BalasPadam
  4. Lama dah tinggalkan zaman baca novel.. :(

    BalasPadam
  5. bagi ayu..
    hehehehhehe

    i like novel2.

    PS: nanti sms,nama kak tu apa? nama penuh tau..
    heheheh,mana tau ayu kenal

    BalasPadam
  6. hehehe... tetapi kenapa saya tak boleh nak buat sama cam makanan? kalau makanan, bagi jer apa jenis kecuali yang basi, semua saya sapu. tapi novel.... cam x de feel jer nak baca yang tebal2 tuh. hihiihihi

    BalasPadam
  7. ...sy nak baca sokkabar pun, Aydin dok kaco!

    BalasPadam
  8. dari bulan 11 sampai skang dah hampir RM500 dihabiskan beli novel..huhuhuhu

    BalasPadam
  9. Dah lama tanam semangat membaca tapi tak tumbuh2 lagi....

    BalasPadam
  10. dah lama tak baca novel tapi bila dapat memang tekun nak habiskan...

    BalasPadam
  11. kak cik nanti jumpa kt BB bawaklah apa2 novel..nak pinjamn..kat umah dah tkde novel nk dibaca dah hehehe

    BalasPadam
  12. kakcik suka baca novel yer
    saya dah lama tak baca.
    tapi dulu2, kalau dah start baca tu, memang mengadappp jela sampai abes baca. hehe

    BalasPadam
  13. Pesalahnyaa baca novel kakcik.. kira orite le.tuh.. :)

    BalasPadam
  14. kalau dah tak minat..aper pon tak bleh !..

    BalasPadam
  15. novel yag ini saya belum memiliki dan membacanya lagi..

    BalasPadam
  16. saya x minat baca novel akak huhuh
    tapi org cakap ok cerita dia :)

    BalasPadam
  17. wak pon X sukak baca novel jugakkk... eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn..........

    BalasPadam
  18. dalam bab ini kita serupa .. nak baca sinopsis pun tak sempat.

    BalasPadam
  19. tengok cover dia macam best je..:)

    BalasPadam
  20. tengok cover dia macam best je..:)

    BalasPadam
  21. Siti Rosmizah’s.. memang best!

    Nak pinjam! Nak pinjam!

    BalasPadam
  22. Kak Ani pun suka baca novel-novel. Tapi tabiat masa muda susah nak buang, bila baca novel lagi tak habis tak senang buang kerja.

    BalasPadam
  23. Dulu IM suka baca novel tapi novel yang punyai kisah masyarakat macam saga dan gerilya.

    sekarang ni terlalu banyak novel cinta yang pada IM tidak mampu membina peribadi.

    BalasPadam
  24. kak chik , rajin bac novel, nengok tajuk mesti bestkan novel tu: ) .

    BalasPadam
  25. Che Mid punya juga.. tapi kena tunggu deeja besar sikit baru boleh baca semula.. kalau tidak buku akan jadi mangsa deeja sebelum sempat ku menghabiskannya..

    BalasPadam
  26. dulu suka jgk baca novel tp entah mengapa minat tu dh berkubur

    BalasPadam
  27. haritu ella hampir terbeli novel ni kat MPH tp last minit tukar beli "Lafazkanlah kalimah cinta" oleh penulis yg sama. Settled dalam masa tak sampai sehari. Gila membaca tak saya? Hihi.

    BalasPadam
  28. Saya pun dah tak sanggup nak baca buku tebai2 skang ni.. tak dannn... nak ngaji semuka pun payah .. maklumler, rakyat kecik2 lagi.. hihi..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.