Kawan-kawan kakcik

Khamis, 24 November 2011

Kalendar dari Ayu Citarasa Rinduan...

Terima kasih Ayu.  Kakcik baru terima petang semalam.  Mudahlah kakcik
hendak membuat perancangan untuk tahun 2012 nanti. :)


22 ulasan:

  1. masihkah perlu merancang untuk tahun 2011 kakcik ?

    BalasPadam
  2. SALAM,
    BERUNTUNGLAH KAKCIK DAPAT SATU. KALAU LALU TEMPAT NI, MAHU SINGGAH

    BalasPadam
  3. Kanda AL...

    'merancang keluarga' mungkin tidak, tapi ada perancangan untuk menerima menantu. :)

    BalasPadam
  4. W/salam Dato'...

    kalau nak pergi, ajaklah saya dan suami bersama. :)

    BalasPadam
  5. saya nak rancang untuk tahun depan pulak !

    BalasPadam
  6. Kanda AL...

    saya baru perasan saya salah taip tadi. ;-)

    BalasPadam
  7. cepatnya akak dapat,dah boleh plan2 apa2 yang patut ni...heheheh!

    BalasPadam
  8. kaklong...

    ada kalendar ni senang nak tengok gaji bila... :)

    BalasPadam
  9. Rina...

    tahun depan raya bulan 8, kan? :) (kalendar tinggal kat rumah!)

    BalasPadam
  10. Tahun ini agak lemaulah kakcik. Kakak belum dapat lagi kalendar/diary. Adalah hardware shops yg bagi kalendar kuda...

    BalasPadam
  11. Kakzakie...

    kakcik suka kalendar kuda sebab 'jelas'. :)

    BalasPadam
  12. kak cik tengokkan cuti skola bila? nk pi bercuti heheheh...konon2nya lahh

    BalasPadam
  13. Aju...

    kakcik print jadual persekolah dari internet je. :)

    BalasPadam
  14. saya masih tak rancang apa-apa..

    BalasPadam
  15. Q...

    jadual tempahan belum ada ke untuk 2012? :)

    BalasPadam
  16. Beruntungnya dpt kalendar xclusif dari citarasa rinduan..:)

    BalasPadam
  17. CT...

    Alhamdulillah. Tak payah susah2 kakcik nak cari kalendar lagi. :)

    BalasPadam
  18. saya pun nak jugak. Ayu .. oh ayu. Hihihi.

    BalasPadam
  19. Ella...

    hari ini Ayu belum update blog dia la... :(

    BalasPadam
  20. seronoknya kak..dpt kalendar dari kak ayu..ntah bila dpt singgah kedai kak ayu ni..

    BalasPadam
  21. Kakcik selamat pagi,
    syukurnya saya, sampai jua ke tangan kakcik...
    mulanya risau gak sebab ayu puas cari sampul surat yang besor...
    tak berjumpa..
    mujurlah ayu dapat idea boh dalam kertas minyak tu..
    hahhahah.....

    terima kasih atas entry ini ya...
    sayang kakcik..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com