Kawan-kawan kakcik

Selasa, 4 Oktober 2011

Menderma tanpa kita sedari...

Bagi setiap kampit beras yang kita beli dan mempunyai lambang ini , kita
telah menderma tanpa disedari. Berita DI SINI



'Tangan yang memberi itu adalah lebih baik dari tangan yang menerima.'



18 ulasan:

  1. bersedekah tu menambahkan rezeki kita.Insyaallah

    BalasPadam
  2. Memberi tanpa kita sedar dan tanpa orang lain sedar....

    BalasPadam
  3. setuju sgt2 dgn n3 kakcik dan komen cik ina.

    BalasPadam
  4. anak2 kaklong suka tengok iklan ni...

    BalasPadam
  5. saya dgn mak ada pandangan yg sama.

    better beli beras yang akan memberi sumbangan kepada pihak yg memerlukan. :)

    BalasPadam
  6. insya Allah.. teman akan beli yg bernas aje lpeh ni.. :)

    BalasPadam
  7. jangan lupa niat masa nak bersedekah.he~~

    BalasPadam
  8. saya akan beli beras ni kakcik. Selama ni beli beras cap jalaluden hasan tu aja..ekekeke

    BalasPadam
  9. Hmmm baru tau, insya allah Akan menyahut seruan ini, moga btmbh sumbangan Kita bg yg memerlukan

    BalasPadam
  10. baru je beli beras sabtu baru ni....
    tapi bukan jenama ni ler..

    BalasPadam
  11. Tukar bernas lak lepas ni.. Saya beli beras 2 bulan sekali.. (kurang makan ker tu?)

    BalasPadam
  12. setuju sangat..

    sedekah tambah rezeki..

    BalasPadam
  13. selalu beli beras timbang. tu pun berbulan nak habis.. hahahaha

    dapat pahala tanpa kita sedar kan kakcik...

    BalasPadam
  14. satu lagi beras ialah beras Faiza emas..:)

    seeloknya, tingkatkan lagi amalan sedekah sebab sedekah tu ibarat saham akhirat selain ilmu kita yang manfaat dan anak2 yang soleh..:)

    BalasPadam
  15. kena beli beras yg ada logo bernas tu yer kakcik?
    saya slalu beli cap jasmine jer.. termasuk dlm list tak? hehe

    BalasPadam
  16. lepas ni kena pilih beras yg ada logo kat atas...perut kenyang pahala pun dapat....

    BalasPadam
  17. Dr Hanie...

    yang ada logo seperti gambar di atas. :)

    BalasPadam
  18. tak pernah lagi beli beras yang ada logo macam tu..
    insyaAllah akan cuba beli tapi bukan sekarang kakcik sebab beras yang en. suami beli kat rumah tak luak-luak gara-gara mabuk teruk yang saya alami la ni..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.