Kawan-kawan kakcik

Selasa, 12 April 2011

Hari ini, blog ini berusia setahun...

... dan ini adalah catatan yang ke 640! Bagaikan setiap hari lebih dari satu catatan yang telah kubuat.  Sebenarnya, ada juga hari-hari tanpa catatan terutama apabila aku berada di luar kawasan. 

Terima kasih kepada kalian yang terus memberi sokongan terhadap blog ini walaupun pengisiannya adalah lebih kepada kata hati seorang aku yang tiada apa-apa kelebihan.

Semoga ikatan persahabatan yang tiada talinya ini akan terus sama-sama kita kukuhkan walaupun hakikatnya kita juga ada kehidupan lain yang perlu lebih diutamakan.  Yang datang tetap akan pergi dan yang hilang belum tentu ada pengganti.



62 ulasan:

  1. Salam kakcik, selamat hari jadi blog drp akuanakpahang :)

    BalasPadam
  2. Selamat ulang tahun kelahiran utk blog kakcik...moga terus aktif berinteraktif...

    BalasPadam
  3. hepi beday utk kakciknurseroja.blogspot.com...

    moga terus berkarya dan saya akan terus menjadi peminat kakcik hari hari..

    BalasPadam
  4. ohh...
    KakCik baru je lah memblog ni eh??

    *sambil goyang2 kepala agar brooch mutiara sarawak goyang-goyang *
    hehehe...

    BalasPadam
  5. selamat ulang tahun utk blog akak...xde party ke?hehehehe...

    BalasPadam
  6. Amin,
    tapi,buat blog ada makan gaji tak?

    BalasPadam
  7. rekod yang susah nak dipecahkan oleh orang lain. blog saya dah 2 tahun, entri baru 400 jer.

    selamat hari jadi kepada blog ini .. sama pulak temanya entri kita hari ini.

    BalasPadam
  8. selamat hari jadi blog kakcik yang ke setahun!!!

    Bila blog saya capai usia setahun(insya allah)..rasanya tak akan capai statistik 600+ entry...:P

    BalasPadam
  9. wow hebat, entry yg byk, sy pun tak mampu nak buat entry byk2 :-)

    slmt hari ulang thn, semoga kak cik dan blog ni ceria dan diberkati selamanya :-)

    BalasPadam
  10. tahniah..
    selamat ulang tahun blog kakcik:)

    BalasPadam
  11. tahniah ..... sebegitu banyak idea yang tercurah2 ni kan

    BalasPadam
  12. tahniah kak cik... dah setahun ya blog kak cik..... teruskan ukhwah yang terbina.....

    BalasPadam
  13. assalamualaikum ibu


    selamat ulang tahun blog...errghh...makan free tak de ke

    BalasPadam
  14. Salam kenal di hari ulang tahun pertama...tahniah kak cik seroja...salam ukhwah

    BalasPadam
  15. Assalamualaikom!

    heppi blogbesdei!!! moge encik ilham x main nyorok2 ngan kakcik lg ye.. ;)
    mwamwamwahs utk puan punye blog!

    BalasPadam
  16. selamat ulang tahun yang pertama!!!!

    BalasPadam
  17. sallam kakcik,

    Tahniah dah setahun berblog,
    tapi banyak betul entry kakcik yee..

    BalasPadam
  18. tahniah & selamat ulang tahun yg pertama

    BalasPadam
  19. hepi anniversary !!! kalau campur ngan blog lama dah berapa lama kak cik berblog?

    BalasPadam
  20. selamat ulang tahun!

    semoga terus berkarya; i,e, berblog
    iols suker baca
    hanya kadang kala terkelu jari nak bagi komen
    hik hik hik

    BalasPadam
  21. W/salam AAP...

    terima kasih. :)

    BalasPadam
  22. bujal x...

    mekasih... takde adiah ke? ;-)

    BalasPadam
  23. Tahniah Blog kak cik!! Setahun menganyam bersama tuan empunya kian menyerlah nampaknya....

    BalasPadam
  24. Q...

    terima kasih tapi rasanya mesin cetak kat kepala kakcik ni dah makin berkarat! :)

    BalasPadam
  25. Neez...

    terima kasih kerana sudi menjengah ke sini hari hari... :)

    BalasPadam
  26. Mimi...

    InsyaAllah, selagi ada ilham. :)

    BalasPadam
  27. Pn Dr...

    dah lama dahhhh...hehehe...

    Pssstttt - brooch 'yang itu' ek? Sebenonya, kakcik beli di Sabah - saja sekalikan dengan FM dari Sarawak. :)

    BalasPadam
  28. Zeq...

    makan gaji buta ada la... ;-)

    BalasPadam
  29. Kanda AL...

    bila angin saya datang, saya akan menulis sesuka hati... itu yang jadi banyak tu! :)

    BalasPadam
  30. Dr DZ...

    kakcik pun baru perasan catatan kakcik telah melebihi batasan! :)

    BalasPadam
  31. wah....selamat ulangtahun usia blog kakcik

    BalasPadam
  32. Salam Kakcik;

    Pejam celik pejam celik.. dah setahun usia blog kakcik nih... Tahniah Kakcik dan Selamat Ulangtahun Blog...

    BalasPadam
  33. Assalamualaikum Kakcik,

    Tahniah, dah setahun usia blog baru ni. Semoga terus mencurahkan idea.

    BalasPadam
  34. WBH...

    terima kasih dan selamat pengantin baru, ya. Kalau berkesempatan, kakcik akan datang - InsyaAllah. Masa tu, Along baru balik dari Tanah Suci, mungkin kakcik sibuk sikit.

    BalasPadam
  35. W/salam Shaiful...

    terima kasih ya. :)

    BalasPadam
  36. Chik Att...

    kadang2 idea terpaksa diperah juga... :)

    BalasPadam
  37. AKT...

    Alhamdulillah - tak tahulah sampai bila bertahannya. :)

    BalasPadam
  38. Wa'alaikummussalam Azween...

    tunggu bila ibu balik ke Kuala. :)

    BalasPadam
  39. Salam ukhwah Dinar...

    selamat berkenalan. :)

    BalasPadam
  40. Wa'alaikummussalam AzeedA...

    incik ilham tu bukan boleh harap sangat - sukatilimpausus dia je nak muncul! :)

    BalasPadam
  41. Ila...

    terima kasih. Kalau bayi, tengah seronok buat main ni. :)

    BalasPadam
  42. Lipislady...

    bila tak menulis, kakcik rasa ada yang tak kena. :)

    BalasPadam
  43. AzMask...

    terima kasih. Jom belanja kat ice room! ;-)

    BalasPadam
  44. Chik Na...

    soalan Chik Na kakcik jawab dalam catatan di atas. :)

    BalasPadam
  45. milo...

    memang kadang2 kita tak tahu nak komen apa2 catatan di blog yang kita baca. Perkara biasa je tu. :)

    BalasPadam
  46. Kakzakie...

    terima kasih. semoga kakcik masih punya idea untuk dicatat dan dikongsi bersama. :)

    BalasPadam
  47. eelobor...

    kalau ayam, dah liat dagingnya! :)

    BalasPadam
  48. W/salam Isa...

    kalau nanti kakcik sudah tidak menulis, kakcik tetap jengah blog kawan2. Terima kasih ya. :)

    BalasPadam
  49. Wa'alaikummussalam KK...

    mudah2an kakcik masih punya idea untuk dicoretkan. :)

    BalasPadam
  50. Assalammualaikum kakcik...tahniah 1st blog anniversary kak...semoga blog akak terus maju lagi dgn berkongsi pelbagai cerita utk semua. lbh kurang usia blog saya juga...nanti jemput singgah umah ambil poskad yer kak.tq:)

    BalasPadam
  51. Wa'alaikummussalam Nieza...

    terima kasih dik, nanti kakcik datang ya. :)

    BalasPadam
  52. happy blog birthday....hehe...semoga terus berkarya...apa2 pn jaga diri...jaga kesihatan....

    BalasPadam
  53. Nanie...

    terima kasih. Nanie pun jaga diri dan jaga kesihatan, ya. :)

    BalasPadam
  54. hepi anniversary...hehehee
    semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat..amin

    BalasPadam
  55. @cu SaYaNg...

    terima kasih - mudah2an begitulah hendaknya. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  56. Happy aniversary blog kak chik yang setahun.pejam celik pejam celik, dah pun setahun.

    BalasPadam
  57. lbh 600 post dlm stahun..
    hebat tu kak..
    syabas..
    rajin sungguh mnulis ye..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.