Kawan-kawan kakcik

Khamis, 17 Mac 2011

Yang sebenarnya...


...gambar di atas adalah sebahagian daripada dinding Suria KLCC



22 ulasan:

  1. serius kak? hahah taktau pun cenggitu rupa dia sebenarnya..

    BalasPadam
  2. eh yer ke kak.. gamabr apa tu yg merah2

    BalasPadam
  3. kakcik berjaya membongkar the ugly side of suria KLCC...~hehehe

    BalasPadam
  4. La... tak sangka pulak ye. Macam tak kena pulak...

    BalasPadam
  5. merahnya seperti dinding hatiku...

    BalasPadam
  6. Konpius makcik, ingatkan gambar buku kat rak buku.tak sangka plak,sebuah bangunan.

    BalasPadam
  7. salam kakcik,
    apa menda merah yang tersirat dan tersurat di balik dinding tu..? mula ingat kan gambo buku tersusun kat rak dalam library.. heheh... :)

    BalasPadam
  8. o yeke kak..hehhehe

    puas sy belek2 tadi..ingat ape..heheh

    BalasPadam
  9. dinding suria klcc?????

    gambar penuhnya ada tak kakcik?

    BalasPadam
  10. yang sebenarnya, kalau kakcik tak bagitau saya akan teka itu adalah buku yg bersusun2. hu~

    BalasPadam
  11. Hu hu ramai yang terkena...pandai la Kak Cik shoot gambar..boleh buat give away teka gambar ni...

    BalasPadam
  12. gambar penuh ada tak? maksudnya gambar dari jarak jauh sket

    BalasPadam
  13. jika sebahgian diri gua macam mana pula ya.. mana csi

    BalasPadam
  14. area Kelab Malam ker area tandas

    BalasPadam
  15. kakcik... jaga kesihatan di perantauan. :)

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com