Kawan-kawan kakcik

Rabu, 23 Mac 2011

Kegembiraan berganda...

Balik dari kerja petang semalam, tengok ada kiriman dari utara menanti....


Agak-agak, apa isinya ya?

v

v

v

v

v



Inilah dia... cantikkan?
Terima kasih yang tidak terhingga kepada SU @ MAMASYAZA.  Tak sangka ucapan selamat hari ulangtahun kelahiran dari kakcik buat suami Su, melayakkan kakcik menerima hadiah yang sungguh cantik dan bernilai dari Su.  Kakcik sangat menghargainya.  Terima kasih sekali lagi Su...


Semalam juga, Along telah menerima surat pengesahan pakej umrah dari Andalusia Travel & Tours.  Aku sangat-sangat gembira dan teruja kerana jika tiada sebarang aral, InsyaAllah, hasrat dan impian Along akan termakbul juga.  Alhamdulillah.

Syukur Alhamdulillah ... semoga tiada sebarang halangan buatmu, nak...


Sudah lama wajah ini tidak muncul di blog ini. (*_*)





48 ulasan:

  1. cantik beg tu kakcik..ada munger lagi..tu anak kakcik yg bungsu eik....

    BalasPadam
  2. Kaseh...

    beg itu memang cantik. Boleh kakcik bawa 'berjalan-jalan' nanti. :)

    Itulah BS (budak sepet) - anak bongsu kakcik. :)

    BalasPadam
  3. Salam KakCik
    Apa kabar? Asyik makan angin aje ek? hehe..

    I baru nak teka dalam parcel tu ada keropok rupanya beg :-)

    Syarikat Andalusia tu insyaallah boleh dipercayai sebab my adik beradik pergi umrah baru2 nih menerusi syarikat tu. Semoga hal ehwal Along dipermudahkan.

    P/S: BS sihatkah?

    BalasPadam
  4. W/salam CS...

    Itulah - asyik makan angin sampai badan dah jadi macam belon! hehehe...

    Cantikkan beg yang I dapat tu? Macam2 nanti I boleg isi. :)

    Terima kasih keran mendoakan kemudahan Along.

    p/s : Alhamdulillah, BS sihat dan sangat kuat makan!

    BalasPadam
  5. tahniah dpt hadiah..
    saya pun suka dpt hadiah..hhhehe

    BalasPadam
  6. SN...

    mestilah suka bila dapat hadiah - tambah pula yang tidak disangka2.. :)

    BalasPadam
  7. salam kak cik ku...

    alhamdulillah... rezeki anak kak cik nmpknya menjadi tetamu rumah Allah...

    kt opis gee nie pun, silih b'ganti mereka pergi mengerjakan umrah... gee hanya mampu di ketika ini mengirimkan doa & salam... sgt2 b'hajat moga satu hari nnt diseru utk ke sana b'sama hubby & anakanda... teringin benar m'jejak kaki ke tanah suci... ameen..

    BalasPadam
  8. yay~dapat beg sejadah~~

    gambar anak sapa tu makcik?

    BalasPadam
  9. assalamualaikum kakcik

    tahniah... tumpang gembira ngan kakcik... jaga diri bebaik kat sana nati yea =) ~

    BalasPadam
  10. Alahmdulillah segala berita baik-baik belaka.

    1. Tahniah dapat beg hijau....cantik.

    2. Moga dipermudahkan perjalanan Along dari mula melangkah pergi hingga pulang kembali dari menjalankan ibadah umrah itu. Jgn lupa doakan kesihatan ibu Along....

    BalasPadam
  11. assalamualaikum kakcik,

    tak kira berapa pun harga brg itu
    bila di beri dgn ikhlas ...kita pun
    jadi seronok

    alhamdulillah..rezeki along tu

    BalasPadam
  12. bagusnya persahabatan maya ni.

    BalasPadam
  13. menjadi tetamu Allah impian semua .... semoga mendapat umrah yang mabrur ...

    BalasPadam
  14. wahhh...cantiknya kak cik, jelezz...hijau gitu...

    BalasPadam
  15. sukanya beg yang kakcik dapat tu warna pun cantik..

    chik na doakan semoganya segalanya dipermudahkan buat along nanti

    BalasPadam
  16. wah..tahniah!!

    syok nya Along nak ke sana...acu terasa nak ke sana semula..tambah2 pula ada yg menanti di sana...opppsss!!!!

    BalasPadam
  17. cantik beg tu....
    bleh kakcik bergaya!

    seronoknya dapat gi umrah
    semoga selamat pergi dan balik...

    BalasPadam
  18. assalamualaikum kak chik...

    cantik beg hijau tu...semoga along dpt mengerjakan umrah dgn sempurna dan seelamat pergi dan balik...aminn

    BalasPadam
  19. assalamualaikom.. :)

    tang 'bakal tetamu Allah yang dihormati' tu teman xleh tahan touching.. maap ye teman sentisip pg ni.. moge2 moghah rezki dpt le teman sekuarge menjadi tetamu Allah.. amiinn!

    ate gambor BS aje? Along yg gumbire kne tayang juge kak.. ;)

    BalasPadam
  20. syukur alhamdullillah, dah sampai pun. kalo kak cik ngan hadiah tu, lagi gembira la hati saya ni.
    wahhhh sronoknya along, bakal jadi tetamu Allah. bila la saya pulak dpt jejak kaki kesana

    BalasPadam
  21. Cantiknya beg tu. Tahniah kepada along yang akan menunaikan umrah.

    BalasPadam
  22. seronok bila dapat hadiah..lebih2 lg kalau hadiah tu yg tak dijangka2..

    BalasPadam
  23. PynGees adikku...

    Alhamdulillah, rezeki Along - ada yang sudi menaja dia ke sana. kakcik entah bila lagilah hendak tiba...

    BalasPadam
  24. bujal x...

    gambar anak makciklah.. takkan makcik letak gambar bujal pulak... :)

    BalasPadam
  25. Wa'alaikummussalam Manje...

    bukan kakcik yang pergi, tapi Along... :)

    BalasPadam
  26. Kakzakie...

    Alhamdulillah dan terima kasih kerana turut mendoakan. :)

    BalasPadam
  27. ~alhamdullilah..rezeki Along.

    ~alhamdullilah..rezeki kakcik juga dapat hadiah beg yg cantik tu..

    tu anak bongsu kakcik ye? umur dia bape

    BalasPadam
  28. Wa'alaikummussalam Ati...

    bila ikhlas yang memberi, terlebih ikhlas kita yang menerima. Alhamdulillah. :)

    BalasPadam
  29. AM...

    Alhmadulillah.. semoga berpanjangan hendaknya... :)

    BalasPadam
  30. Chik Att...

    InsyaAllah, mudah2an. :)

    BalasPadam
  31. JunAina...

    memang cantik, siap ada scarf lagi. :)

    BalasPadam
  32. Chik Na...

    terima kasih untuk doa itu... :)

    BalasPadam
  33. saya pun along jugak, tapi kenapa saya tak dapat pon?? wuwuwuwu~

    BalasPadam
  34. @cu...

    ehem! baru 2 minggu pergi sudah ada yang menanti, ya? Alhamdulillah. :)

    BalasPadam
  35. miloais...

    bergaya sakanlah kakcik dengan beg tu nanti. :)

    Terima kasih untuk doa.

    BalasPadam
  36. Wa'alaikummussalam wati...


    Beg itu cantik dan besar - boleh isi macam2 nanti. :)

    Terima kasih kerana mendoakan Along.

    BalasPadam
  37. Wa'alaikummussalam AzeedA...

    sebagai ibu, kakcik juga terharu dan sensitif!

    Gambo Along tak boleh letak selalu..hehehe... :)

    BalasPadam
  38. Su...

    memag kakcik suka sangat dengan pemberian Su itu. Terima kasih banyak2. Murah rezeki Su.

    Semoga perjalanan Along sentiasa dalam rahmat dan kasih Ilahi juga...

    BalasPadam
  39. MDT...

    memang tak jangka akan dapat beg, cuma tahu Su kata dia kirimkan hadiah buat kakcik. Syukur sangat. :)

    BalasPadam
  40. Dr DZ...

    syukur atas segala kurniaanNya...

    Anak bongsu kakcik tu bakal berusia 10 tahun pada 9/8 nanti, InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  41. Along gB...

    InsyaAllah, akan ada rezeki nanti tu... :)

    BalasPadam
  42. Kak Cik ku..

    InsyaAllah..doa2 moga esok lusa rezeki kita pula ke sana...aminnnn...

    BalasPadam
  43. PynGees adikku...

    InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  44. alhamdulillah kakchik..
    semuanya rezeki..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.