Kawan-kawan kakcik

Selasa, 1 Februari 2011

Sabar ya ...

Cikgu nak semak karangan murid-murid ni satu persatu. Mungkin ambil masa sikit, sebab Cikgu kena puaskan hati Cikgu betul-betul dulu. Jangan sampai ada yang menyangka Cikgu pilih kasih pula nanti. Ada juga karangan murid-murid ini, terpaksa cikgu 'print screen' sebab tak boleh hendak disalin ke 'word'!

Sabar ya...




39 ulasan:

  1. hahaha... selamat merait le cikgu ye, takpe anak murid sabar menanti semuanye

    BalasPadam
  2. Kalau dah sudah beritahu ye cikgu.Tak sabar rasanya... hehehe!

    BalasPadam
  3. Betul tu Kak Cik.
    Seeloknya di print dan bila jadi hard copies, lebih mudah untuk disemak dan dibaca mengikut lenggok yg diingini.

    Selamat menanda.

    Nanti petang kalu Azie free, Azie pi kacau.. hehehehe
    pagi ini nak bawa anak cari tools design dia jap..

    BalasPadam
  4. haha.. jadik cikgu la pulak. tegigil gak ni nak tau exam pas ke tidak kahkah..

    BalasPadam
  5. berikut diumumkan keputusannya....
    calon BZ memperolehi 6,675...
    calon xyd memperolehi 2,992..

    ini bermakna calon BZ telah diisytiharkan sebagai .....

    eehhh silap .. ni keputusan pilihanraya...
    maaf,maaf salah ni.

    BalasPadam
  6. Mengalahkan Anugerah Juara Lagu, sambutan amat menggalakkan

    BalasPadam
  7. tahniah kepada pihak penganjur .. ramai betul yang mengambil bahagian. bolehlah dianjurkan selalu kalau macam ni.

    BalasPadam
  8. terima ksh cikgu sebab menerima karangan last minute saya... hehe ~

    BalasPadam
  9. Salam cikgu,

    Cikgu2 cuti sekolah sekarang ni. Hehehe... suka pulak kakak bila lihat kakcik sedang melihat karangan2 tu.

    BalasPadam
  10. Kak Cik,

    sorilah tak sempat join.
    takde idealah kak.


    Tengok yang masuk..
    best2 aje..

    BalasPadam
  11. org cuti la cikgu, cikgu keje ye..hehe

    BalasPadam
  12. tak sabar nak tunggu pemenangnya..saya menjangkakan cikgu ahmad humairi atau al-lavendari yg menang huhuhuh

    BalasPadam
  13. cikgu2 tgh cuti, so kakcik lak kena jg cikgu...kena tanda karangan tu...hi...

    BalasPadam
  14. hahaha tanda ngan pen merah tau kak..

    BalasPadam
  15. اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ

    Takder ambik undi sms ker kakcik..!

    BalasPadam
  16. waahhhh kakcik,
    gigih merait...
    kalo kakcik nakkan pertolongan, ita boleh tolong..

    BalasPadam
  17. Salam ziarah..
    Usaha yang baik untuk mengeratkan hubungan..

    BalasPadam
  18. assalamualaikum cikgu..selamat pagi..

    heheh..cikgu sori..saya xbuat homework yg cikgu bagi..

    anak murid yg malas..heheeh..pas ni sy rajin ye cikgu..heheh

    BalasPadam
  19. bacve satu2 janagn sampai terlepas pandang...

    BalasPadam
  20. hehe..selamat merait kertaslah cikgu..mcm nak tunggu keputusan peksalah pulak ye..walau dah tahu kalau cikgu tanda mesti dapat D hehe

    BalasPadam
  21. gara2 GA jadi cikgu dah yer kak cik..haaa

    BalasPadam
  22. tahniah kepada cikgu
    yang telah menganjurkan pertandingan ini.
    Nampaknya anak murid cikgu ni pandai dan cerdik belaka.

    BalasPadam
  23. haha kak cik, dah tukar profesen ker..jadik cikgu pulak le ye.. kak azie join tak kak? kalo join dia tak leh join merait sekali, tak achi..

    BalasPadam
  24. cikgu nak pencen taun bila?
    lama lagi eh?
    patut lar nampak muda hek3...

    BalasPadam
  25. cikgu, cepat tanda. x sabar nk tau result ni..hi3

    BalasPadam
  26. teman pulok ghase idok sabo nok tawu pemenangnye..sbb ade blogger yg teman sokong tp blogger tu yo le teman ghahsiekan..

    BalasPadam
  27. cikgu cepatlah check, tak sabar nak tahu sapa yang dapat banyak bintang. kita tengah vote milo, kak pah ngan suri, yang lain maaf tak berapa kenal lagi, lupa plak gadis bunga pun best gak.ahhh pening nak fikir.

    BalasPadam
  28. Bila nak buat Majlis Penyampaian Hadiah? Saya boleh tolong rasmikan hehe....

    BalasPadam
  29. wahhhhh..siap print lagi.....ni dah serupa cikgu BM periksa karangan anak murid..:)

    BalasPadam
  30. comel je.. betul2 macam cikgu la.. tak dapat main prize.. saguhati pun jadilah ye cikgu..
    yang benar,
    anak murid..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  31. Tak mengape kak cik...kami sabar menunggu...
    bukan kemenangan yang diutamakan, tapi persahabatan itu lbh pntng..

    BalasPadam
  32. Terima kasih semua kerana sabar menunggu dan sudi singgah meninggalkan komen. Hari ini walaupun cuti, Cikgu sibuk menguruskan beberapa hal di Selangor yang tak cuti dan kesihatan Cikgu agak tidak begitu baik hari ini....

    BalasPadam
  33. selamat memeriksa cikgu.nasib baik ngan kompter semuanya.kalau tulisan tangan, tak taulah mcm mana

    BalasPadam
  34. lambatnya...
    lambatnya keputusan.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com