Kawan-kawan kakcik

Sabtu, 27 Mei 2017

Kedai bakeri (bakery) yang buka di hari Ahad...

Ramadhan sudah datang.  Bagi pembuat kuih dan biskut raya pastinya tidak menang tangan menerima tempahan.  Bagaimana jika tiba-tiba bahan membuat kuih kehabisan di hari minggu?


Kebanyakan kedai bakeri ditutup pada hari Sabtu dan Ahad.  Pastinya menjadi masalah untuk mendapatkan bekalan peralatan atau bahan membuat kuih.  Ada sebuah kedai bakeri (bakery) yang buka pada hari Ahad.  Ia terletak di Jalan Genting Klang, Setapak.Aku 'jumpa' kedai ini sewaktu mencari kedai yang buka pada hari Ahad bila anakku memerlukan bahan untuk kerja kursusnya.Nama kedainya : Yumi Bakery

#catatansukasuka
#mungkinbolehmembantu

2 ulasan:

  1. Good sharing...atleast ada juga kedai yang buka hari ahad kan...

    BalasPadam
  2. Untung sebenarnya kedai yg buka pada hari Ahad sebab kurang persaingan pada hari tersebut. Pembeli pun suka sebab senang, setakat beli satu dua barang tak perlu ke shopping mall kann..

    Salam Ramadhan Kareem Kak Cik Nur..

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com