Kawan-kawan kakcik

Selasa, 28 Jun 2016

Saya dah jadi abang...

Alhamdulillah, mommy saya telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada jam 6.52 petang,
22 Ramadhan 1437H (Isnin).  Doakan semoga mommy saya kembali pulih kesihatannya dan
adik lelaki saya sihat-sihat sahaja ya...

17 ulasan:

  1. Alhamdulillah, tahniah untuk mak dan family...
    anyway, saya dah beli jubah untuk anak2 dari DRD...kain best sangat! nnt mak boleh tengok kat ig saya raya pertama nnt...hehe...
    tapi takde saiz pulak untuk si abang yg berumur 11 tahun...so jubah dari DRD saya beli untuk si adik dan Junior...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Terima kasih untuk sokongan kepada DRD. Selalunya kalau untuk saiz yang lebih besar mungkin boleh buat tempahan terlebih dahulu tapi sekarang tempahan pun telah ditutup. Takde rezeki abang nak pakai jubah DRD...

      Padam
  2. Alhamdulillah..tahniah buat mak sekeluarga ;)

    BalasPadam
  3. Alhandulillah ..
    Dah selamat Qaid jadi abang ye..

    Tahniah kakcik..
    raya cucu baru ni :)

    BalasPadam
  4. tahniah kakcik, bertambah lagi cucu seorang

    BalasPadam
  5. yeay abang Qaid dah jadi abang long... :) dah ada geng nak main dah ..

    BalasPadam
  6. Tahniah dan semoga ibu dan baby selamat hendaknya!

    BalasPadam
  7. alhamdulillah

    tahniah utk abg Qaid n family yek

    BalasPadam
  8. Subhanallah... hari itu masuk wad kerana lain
    Masuk lagi dpt baby baru.
    Alhamdulillah moga sihat semuanya

    Tahniah kakcik tambah lagi permata dlm keluarga

    BalasPadam
  9. tahniah qaid dapat adik.
    moga mommy dan adik cepat sihat ye qaid.

    BalasPadam
  10. Alhamdulillah...tahniah Qaid dah jadi abang...tahniah kak dapat cucu baru..syukur :)

    BalasPadam
  11. Alhamdulillah ... tahniah buat Kakcik sekeluarga menyambut kedatangan ahli keluarga baru dalam bulan Ramadhan. Muga ibu dan bayi sihat dan sejahtera hendaknya.

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah... tahniah pada kakcik, ibu bapa qaid...
    suka la qaid dpt beraya bersama adik...hehe

    BalasPadam
  13. Berapa tahun Qaid ni KC....
    Rasanya Qaid ni belum tahu sangat makna adik ni kan...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com