Kawan-kawan kakcik

Khamis, 5 Mei 2016

Destinasiku~linari bersama Chef Azli seterusnya ke Terengganu...

Masih kurang mengenali Chef Azli Razali?  Baru-baru ini beliau tercalon sebagai 5 teratas (Top 5) dalam Anugerah Pilihan Online (APO) kategori Chef Selebriti Pilihan Online

Untuk program Destinasiku~linari yang akan datang, Impact Lady Management  merancang untuk ke Terengganu.  Sekiranya ada yang berminat untuk menyertai, adalah sangat dialu-alukan. Bagi mendapatkan maklumat selanjutnya, jom like page ILM (klik) di facebook...

Jom tonton sedikit perkongsian berikut :


26 ulasan:

  1. Kakcik ikut pergi ke?
    Kami sekeluarga mungkin hujung bulan ini baru ke sana (cuti sekolah) sebelum puasa

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok pada kelapangan masa dan peruntukan juga. Memang teringin hendak pergi memandangkan aturcara memang sangat menarik... :)

      Padam
  2. assalamualaikum kakcik...best juga ni...:)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikummussalam. Berdasarkan engalaman di Sg Besar, pastinya yang di Trengganu nanti pun akan seronok juga.

      Jangan lupa like page ILM di facebook ya. :)

      Padam
  3. Best pi belah-belah sana kakcik....tapi tak dan la ni.. Mak Taiping tak sihat.. ada lapang mesti nak balik tengok dia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik bab membeli-belah tak begitu minat, kakcik lebih suka menghayati keindahan alam. :)

      Padam
  4. Balasan
    1. Menarik, tertarik... :)

      Jom like page ILM di facebook... :)

      Padam
  5. Balasan
    1. Alhamdulillah...kakcik hanya tolong war-warkan... :)

      Padam
  6. ehnak datang negeri kita? menarik ni..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika diizinkan Allah, sampailah kami... :)

      Padam
  7. Kakcik, gi skuba diving ka di teganu?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik kalau berskuba, harus tak timbul nanti!... :)

      Padam
  8. Cantiknya depa buat video tukan KC....
    Tak berapa kenal sangatlah Chef Azli ni selalu keluar TV ke KC?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik pun baru mengenali cehf muda yang peramah ini... :)

      Padam
  9. terengganu dan kelantan negeri kaya dengan perlbagai juadah makanan yang sedap blako..hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu. Sudahlah makanannya pelbagai jenis, sedap dan murah pula... :)

      Jom like page ILM di facebook. :)

      Padam
  10. kesian saya mak, tak pernah sampai terengganu lagi...huhu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jomlah ikut program yang akan datang ini... :)

      Padam
  11. seronok kan kakcik dapat ikut program macam tu..tapi akak dah tak larat nak jalan jauh2 macam tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun dah tak begitu kuat untuk berjalan, tapi bila hati berkehendak, tiba-tiba je jadi larata...hehehe...

      Jom like page ILM di facebook... :)

      Padam
  12. Mesti lagi bestkan, Kakcik. Kalau ke Terengganu tu, Kakcik turut serta juga ke?

    Kali ni nak tangkap apa pulak, Kakcik? Ke nak mencandat sotong? ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kakcik tak pasti sama ada akan turut serta atau tidak. Kalau ikut, kakcik pasti akan kongsikan kisahnya nanti... :)

      Padam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com