Kawan-kawan kakcik

Isnin, 26 Oktober 2015

Akaun nuffnangku...

Walaupun hanya sedikit, setidak-tidaknya masih ada.
Penebusan terakhir yang aku buat pada 8/9/2015,
masih belum diterima sehingga kini.
Tak mengapa, nanti tibalah ia...

11 ulasan:

  1. Alhamdulillah..kak..boleh buah tambah tambah simpaban dalam tabung..

    BalasPadam
  2. Aina pun ada sikit rasa nak juga cah out...ehehee...

    BalasPadam
  3. blog saya x de iklan pon.. heeheh


    Alhamdulillah mak.. dakKuning dah di baiki... :)

    BalasPadam
  4. saya dah 20 tahun blogging, belum boleh cash out nuffnang saya. hahaha!!!

    BalasPadam
  5. Yang penting ada hasil nya tu kakcik..:)

    BalasPadam
  6. kata orang tu sikit sikit bila nak banyak .. hehe.

    BalasPadam
  7. saya buat cash out..2 bulan baru sampai cek tu..

    BalasPadam
  8. As-salam kakcik..

    Alhamdulillah.. ada hasil juga dari berblogging kan.. Syukur

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah...bertingkek2. Tahniah mak. Rezeki ☺

    BalasPadam
  10. wahhh alhamdulillah banyak tu .....

    BalasPadam
  11. Hari tu saya tengok ada seketul jer KC......lagilah sadis!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com