Kawan-kawan kakcik

Khamis, 13 Ogos 2015

Wah...berderet-deret iklan dari Nuffnang ni...

...tapi jangan percaya sangat untuk blog sejuk beku macam blogku ini, nak jana seringgit dua sebulan pun perit.  Apatah lagi nak jana RM2.6b!

Tapi dari tak ada baiklah ada, kan?  Sikit-sikit jangan harap nak jadi bukit...hehehe

13 ulasan:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki Kakcik :)

    BalasPadam
  2. sama laa ngan saya kak cik...harap iklan je byk... tapi amount ciput je pun.kekekeke

    oh ye.. kak cik.. nnt send alamat umah kat siti_doraemon85@yahoo.com yerr..
    saya nak bagi kad kawen... :) :)

    BalasPadam
  3. Tak payahlah yg 2.6bil tu kakcik
    Ini lagi baik suci bersih tak ada dakwa-dakwi

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah rezeki kak.salam perkenalan dari mila..baru nak belajar ber blog

    BalasPadam
  5. Saya tak pernah check pun kak..ntah ada ntah tidak...kalau akk yg berupdate setiap hari ni pun masuknya seciput apatah saya yg berupdate ikut mood ni....hahahah...siapa sudi nak derma 2.60 sen saya tadahkan tangan luas2....

    BalasPadam
  6. Sedikit rezeki...banyak rezeki...yang utama berkat dan halal..tahniah kak..alhamdulillah..hasil titik peluh..

    BalasPadam
  7. Wah...berderet² tu mak. Tahniah ☺

    BalasPadam
  8. Berderet2 mcm rezeki makan di rumah terbuka Syawal la pulak. Apa yg penting rezeki jangan ditolak...

    BalasPadam
  9. Sikit-sikit lama-lama jadilah busut, Kakcik! Macam saya, genap dua tahun dapatlah cashout tapi bukan RM2.6 billionlah. Sikit sangat tu ~_^

    BalasPadam
  10. yan punya blog jangan duit..iklan pun tak ada...

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com