Kawan-kawan kakcik

Rabu, 22 April 2015

Karenah sikembar...

Mudah-mudahan akhirnya mereka tidak menyesali dengan apa
yang mereka lakukan kini.  Sehinggakan teman lelaki pun sanggup mereka berkongsi.  Kian rosak kemanusiaan...


PERTH - AUSTRALIA. Sepasang kembar menghabiskan lebih USD 250,000 (RM910,725) untuk nampak lebih seiras antara satu sama lain.

Menurut International Business Times, Anna dan Lucy DeCinque, 28, menjalani pembedahan buah dada, pembesaran bibir dan juga memasang tatu kening untuk mendapatkan penampilan serupa.

Menurut sebuah ujian, komputer juga gagal menemui perbezaan antara Anna dan Lucy.

Anna dan Lucy telah diberikan gelaran kembar paling seiras di dunia menerusi satu rancangan di Jepun.

"Ia (gelaran) telah dibuktikan di Jepun. Mereka memberikan cabaran dan kami berjaya buktikan kami kembar paling seiras di dunia," kata Anna dan Lucy dalam satu temuramah.

Kembar tersebut juga memberitahu, mereka memakan jumlah dan jenis makanan yang sama, tidur di katil yang sama dan tidak pernah meninggalkan antara satu sama lain.

Anna dan Lucy yang tinggal bersama ibu mereka juga berkongsi teman lelaki yang sama.

"Kami sentiasa bersama, jadi lebih senang jika kami berkongsi teman lelaki yang sama," jelas kembar tersebut.

Gambar dan berita dari :  http://www.sinarharian.com.my/global/kembar-buat-pembedahan-nak-nampak-lebih-serupa-1.382137

14 ulasan:

  1. untung lelaki tu.. dua2 dia dapat

    BalasPadam
  2. Boy friend dia pun sengal sama Kakcik
    Tapi mereka mana halal-haram kan.. semua dilanyak semacam aje..

    BalasPadam
  3. Hishhhh... Udah makin tak betul budak-budak sekaran ni..

    BalasPadam
  4. erkkk... rasanyer gambar masa mude lg cantik dr yg dh di modified kot kakcik... kan?

    BalasPadam
  5. dunia sekarang.mcm2.banyak dah yang hilang akal

    BalasPadam
  6. MashaAllah. Semoga Allah pelihara iman kita dan iman keturunan kita. Rasanya gamabr sebelum operet lagi sweeet

    BalasPadam
  7. nauzubillah.....dah elok lah tu rupa yang lama..daripada muka yang baru..lain macam..

    BalasPadam
  8. Lelaki tu jugak yg untung.. hurmmm..

    BalasPadam
  9. Untuklah boyfriend mereka ni. Macam kita beli 1, percuma 1 gitu :) Belum dapat semua pun nak kongsi. Lepas dapat nanti, tengoklah pulak boleh senyum lebar ke tidak. Jangan nanti menyesal kemudian hari sudahlah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Silap tulis :) Bukan untuk tapi untung ~_^

      Padam
  10. macam2...
    dah cantik anugerah dari Nya kan kak...

    semoga umat Islam terhindar dari perkara2 begini

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com