Kawan-kawan kakcik

Khamis, 4 Disember 2014

Rindu dengan si tembam ini...

...dia tak kemana-mana, masih ada di hadapan mata, tapi sekarang dia dah tak tembam lagi.  Dah kurus tinggi malah lebih tinggi dari mak dan ayahnya...
Sama macam muka mak dia, kan? :)
Hahaha...bulat macam kubah masjid kat belakang tu!
...kesepetannya memang nyata
...tinggal sebaris je mata dia... hehehe
...wajah yang masih 'bersih'...
si sulung dan si bongsu yang sama tembam...
...wajahnya dah mula 'panjang dan kurus...
Masa ini dia masih nampak tembam dan rendah dari abang-abangnya,
tapi sekarang kedua abangnya dah lebih rendah dari dia... :)



...beberapa tahun lalu bersama Timbalan Ketua Menteri Sarawak, 
Datu Patinggi Tan Sri Alfred Jabu.  Sehingga sekarang, 
aku rasa Budak Sepet macam masih sekecil ini... 
Bangcik pun masih berwajah innocent...

13 ulasan:

  1. ala... tomeinyer kak cik... sebijik muka kak cik.. photostate abis..

    BalasPadam
  2. dah besar2 anak kacik..rasa lega je kan??heheh

    BalasPadam
  3. besar besar dah anak anak ye Kakcik...takpe tembam ye Busu..janji sihat sihat

    BalasPadam
  4. Salam Kakcik..biasa anak llaki ni...klu ms kecik bambam bila meningkat remaja...badan diaorg kurus.Sbk xtvt sek antara faktornya..hehe

    BalasPadam
  5. orang kata ' sejuk '..bila lelaki muka sama mcm muka emak..

    BalasPadam
  6. sama macam si kecik sy yg sangat tembam now..

    BalasPadam
  7. Cepat tinggi budak sekarang kakcik sebab makan-pakai semuanya cukup. Hati senang
    Gambar yg bertiga tu pun nampak dah tak montel macam masa kecik. Itu yg kakcik rindu.

    Tunggulah cucu kakcik tu pun tembam jiddan geram kakak tengok.

    BalasPadam
  8. sikit lagi dah xboleh panggil si bambam tapi si ensom plk....

    BalasPadam
  9. Oh, ini anak lelaki bongsu kakcik ke? Biasalah bila dah besar tak mahu bambam lagi. Nak control macho depan perempuan. Hiks!

    Superheroes saya pun badan boleh tahan. Selalu dengar orang kata nanti dah besar kuruslah. Harapnya gitulah tapi rindu pulak nanti zaman chubbynya. Takda isi nak cubit lagi!

    BalasPadam
  10. Yelah ada iras KC jugak..... umur berapa tu KC? Budak lelaki mmg lepas sunat debab lepas tu dah start meninggi

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.