Kawan-kawan kakcik

Isnin, 3 Februari 2014

Siapa pernah makan karipap gergasi? ...

Kami singgah di gerai karipap gergasi ini yang terletak di tepi jalan Kuala Selangor tidak jauh dari warung Cendol Bakar yang terkenal itu...

21 ulasan:

  1. pernah! tapi yang kat sini saya suka makan masa masih panas lagi. baru ada kick!

    BalasPadam
  2. Kat tempat saya di Johor dipanggil karipap maryam... intinya pun agak berlainan..

    BalasPadam
  3. wah...saya pernah makan kat Penang je..kat sana tak pernah hehehe

    BalasPadam
  4. bsr nya!!
    dkt cni ssh la nak dpt karipap sedap...yg kecik or yg bsr...non hado...karipap pentipu byk skli...bt kita troma nak bli karipap..tunggu bln posa la baru sng cari karipap yg sedap

    BalasPadam
  5. Besarnya...kat KK pun ada jual juga kak tapi belum pernah makan lagi...ni kalau beli sebiji boleh makan untuk 2 3 orang ni :D

    BalasPadam
  6. assalam..dil penah makan masa balik baru ni...boleh lah tahan rasanya..:-)

    BalasPadam
  7. Kalau tempat kakak sini inti dia siap ada telur rebus Kakcik...

    BalasPadam
  8. semalam g jelajah Selangor x sempat nak beli karipap gergasi sempat minum cendol bakar & coconut shake aje...tp dah pernah makan dah dulu...

    BalasPadam
  9. Pernah makan. Gerai di Meru. Tapi tak sedap. Intinya rasa extra kari yang teramat.

    BalasPadam
  10. Besarnya. Makan seorang tak habis ni kakcik.

    BalasPadam
  11. Pernah makan. Tapi dipanggil karipap lori ☺

    BalasPadam
  12. kalau kat tempat saya
    beli di pasar tani.. :)

    BalasPadam
  13. menangis nk abiskan 1 karipap hehe

    BalasPadam
  14. Penah kakcik sebab kat kawasan perumahan saya ada anak2 mudah jual karipap gergasi ni, suka anak2 saya makan..Saya kureng sikit..

    BalasPadam
  15. Belum pernah.. Besarnya karipap :)

    BalasPadam
  16. x pernah cuba lagi, but Along &A dik ada makan waktu ke Batu pahat disember lepas.. mmg sedap katanya karipap gergasi yang dijual kat BP ni

    BalasPadam
  17. Di stesen Petronas Jalan Tanjung Bendahara, Alor Setar ada dijual karipap semi-giant, tapi harganya cuma 70 sen sebiji. Makan sebiji dua biji dah boleh kenyang ganti makan nasi tengahari...

    BalasPadam
  18. biasa makan...tp tak habis sebiji...kena kongsi...

    BalasPadam
  19. Ni yg Bujal ada gi makan tu kakcik...
    Saya ada lalu dpn kedai ni...tapi tak pernah try lagi la :)

    BalasPadam
  20. Saya pernah...di Kuantan. Tapiii..tak sodap langsung.

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.