Kawan-kawan kakcik

Rabu, 29 Januari 2014

Nak melucah - lucah la pulak!...

Amboiiiiii.... ingat blog kakcik ni blog lucah ke apa?   Grrrrrrr...

(Nampak tak carian terakhir tu - kainku diselak) hmmmmmm

28 ulasan:

  1. sapa punya kerja tuh...biasa dia ye...

    BalasPadam
  2. Amboiiii nak kena ludah dia ni...

    BalasPadam
  3. Haa kakcik. Sejak bila akak buat cerpen tu? Tak habaq mai pun?


    Hahahaha.

    BalasPadam
  4. keywords yg membuatkan kita senyum sendirian..

    BalasPadam
  5. Saya juga pernah buat entri perkara yg sama kerana mengalaminya juga. Agaknya ramai yg berminat nak cari bahan2 lucah, tapi mereka tersilap rumah, hehehehe...

    BalasPadam
  6. asal ada jer perkataan lucah dalam blog kita, diorang punya google search pun directkan pada site yang tinggi trafiknya. Kira blog ni memang ternyata femes...hehehehe

    BalasPadam
  7. macam2 je diaorang ni nk tarik perhatian kot

    BalasPadam
  8. oooooooooo kakcik...oooooooooo

    Ai, Makcikkantin pun ada sini..oooooooooooo

    BalasPadam
  9. !...mmm baik sangka itu cerita musim banjir kot..hii

    BalasPadam
  10. hahahah, siapa la yang buat search mcm tu ye kakcik. macam2 la derang ni.

    BalasPadam
  11. Bila masa kakcik buat citer lucah ni..hehehe...

    BalasPadam
  12. Aduyai....benda2 mcm tu yg dicari....

    BalasPadam
  13. Salam kakcik..ada gak yg mencari 'tajuk' tu yer.... :(

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com