Kawan-kawan kakcik

Rabu, 5 Disember 2012

Dataran Lang, Langkawi...

30/11/2012 di Dataran Lang ...
Mula-mula isteri ambil gambar suami...

... gambar suami lagi ...

... ada juga gambar isteri ...

... eh! suami lagi.  Nampak sangat suami lebih suka bergambar
dari isteri!

pintu gerbang yang tak mengerbang

Dengan menggunakan iPad dapat juga ambil gambar bersama.
'Abang jangan nak melebih-lebih tauuuuu'

hari ini dan esok, menghadiri kursus...

44 ulasan:

  1. jelingan kakchik pada gambar last tu nampak lucu sekali

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahah ... marahkan apa tu kakcik ...hahahah

      Padam
  2. Seronoknya kakcik berlang-lang di Langkawi. Dah dekat 10 tahun tak ke sana. Kena pergi ni. Hehehe, bila gambar suami lebih banyak, jelaslah isteri yang lebih suka mengambil gambar. Baguslah hobi tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suami jadi mangsa untuk jadi model saya! :)

      Padam
  3. Nampak macam tak ramai pelawat di Dataran Lang tu ya. Selalunya penuh orang di situ, sampai nak posing depan helang tu pun kena tunggu giliran orang turun naik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang masa kami sampai tu belum ada orang. Maklumlah, baru pukul 7.30 pagi... hehehe...

      Padam
  4. wah....romantiknya..hehehe.. so sweet..

    BalasPadam
  5. hehe tukang gambar selalunya tak de gambar!

    BalasPadam
  6. gambar yg last tu..heee..suami kak chik jeling manja tapi kak chik ..jeling buat org takut tu!

    BalasPadam
  7. Gambar yg last tu.............sesuai dengan captionnya :)
    **suami muka pasrah jer...hiik hik hik

    BalasPadam
  8. heheheh so sweet.mesti ramai yg senyum tgk pic last tu.

    BalasPadam
  9. awww sweetnya!!! hihihi...

    dulu pegi dataran lang wktu pns2 nk amik gambo pun jenuh peluh2 hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awal pagi pun kakcik jenuh berpeluh. :)

      Padam
  10. saya suka nengok kakcik dan suami..ada apa2 petua ke sebab nampak muda..suami kakcik ni orangnya kelakar ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suami kakcik memang suka buat kelakar...

      Padam
  11. muka akak dengan che suami seiras ...

    BalasPadam
  12. alololo...
    sweet sgt neh..
    hehehe~ moga diberkati Allah selalu :)

    BalasPadam
  13. Gambaq last tu comei... Cik Mus macam orang mintak kesian.. takut kena baham...

    BalasPadam
  14. Suka-suka-suka.... kakak senyum sendiri tau kakcik.

    BalasPadam
  15. saya suka gambar yg terakhir tu...hehe...sweet tapi nampak nakal la..hehe

    BalasPadam
  16. suka foto yg last tu.. lucu tapi sweeeettttt gitu..

    BalasPadam
  17. amboi suami isteri nih, kemain berphoto, last pic tu cantik hahahahhahahaha nampak sedikit lawak tapi sweet sgt

    BalasPadam
  18. dah lamer xkesana....rietta plak xsuka bergambar...suka mengambil gambar jew....hehehe....

    BalasPadam
  19. Kak cik tu jelingan amaran utk abg Mus ke?

    BalasPadam
  20. kakcik,
    gambar last tu lucunya. hehe

    BalasPadam
  21. so sweeeeet pic paling bawah tuh...I loike

    BalasPadam
  22. aahhh!!

    comel ahhhh gambar last tu!!!!!!!!!!

    BalasPadam

Catatlah apa sahaja asalkan tidak menyinggung sesiapa.

Komen-komen yang tiada kena mengena atau sengaja dilontarkan untuk menyindir, akan kakcik buang. DIMAKLUMKAN JUGA, ADALAH HAK TUAN PUNYA BLOG INI SEPENUHNYA UNTUK MEMBUANG MANA-MANA KOMEN YANG DIRASAKAN TIDAK PERLU ADA ATAU DIBERI RUANG BERLEGAR DI SINI.

Ada pertanyaan dan segan nak letak komen? Sila emel ke : kakcikseroja@gmail.com